Facebook Pixel Γίνε κι εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!
| 2014-09-05 15:24:00

Γίνε κι εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Γίνε κι εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Πώς θα καταφέρεις να μπεις στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας και να παίξεις μπάλα υπό τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών; Η Nike σου δίνει την ευκαιρία!

Το πρόγραμμα που αναδεικνύει νεαρούς παίκτες και πραγματοποιεί το όνειρό τους για μια θέση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, επιστρέφει για τέταρτη σεζόν. Το Nike’s Most Wanted, γνωστό στο παρελθόν ως Nike’s The Chance, προσφέρει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, που δεν έχουν κάποιο συμβόλαιο, να κερδίσουν μια θέση στη Nike Academy στο St. George’s Park – το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας – και να δείξουν το ταλέντο τους μπροστά σε κορυφαίους προπονητές και μέντορες που ανήκουν στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

Από το 2010 έως σήμερα, το πρόγραμμα έχει προσφέρει υψηλού επιπέδου ευκαιρίες προπόνησης σε χιλιάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ περισσότεροι από 20 απόφοιτοι της Ακαδημίας – συμπεριλαμβανομένων των Tom Rogic (Celtic Football Club), Bruno Covas (Santos F.C.), Dominik Boettcher (Hamburg), Abdul Waris (F.C. Spartak Moscow) και David «Titi» Accam (Helsingborgs IF) – έχουν καταφέρει να υλοποιήσουν το όνειρό τους και να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. 

«Η φιλοδοξία μου να κερδίσω στο Nike’s Most Wanted ήταν το κίνητρο πίσω από το όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», δήλωσε ο Tom Rogic. «Η εμπειρία μου από το Nike’s Most Wanted ήταν φανταστική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Χωρίς αυτό δεν θα είχα καμία πιθανότητα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

Αυτή τη χρονιά, το πρόγραμμα Nike’s Most Wanted προσφέρει σε ακόμα περισσότερους παίκτες την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αφού η πρόσβαση σε αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολη μέσω του Nike Football App. Ποδοσφαιριστές από 16 ετών και πάνω, σε περισσότερες από 30 χώρες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Nike Most Wanted αποκλειστικά μέσω του Nike Football App ώστε να λάβουν την πρόσκληση για να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Μετά το γύρο των δοκιμαστικών, θα επιλεγούν 40 έως 60 φιναλίστ για τον παγκόσμιο τελικό Nike’s Most Wanted, οι οποίοι θα αγωνιστούν για να κερδίσουν μια θέση στη Nike Academy στο George’s Park, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας.

Οι παίκτες επιλέγονται βάσει πολλών κριτηρίων, όπως οι τεχνικές δεξιότητες και η αποφασιστικότητα και προσκαλούνται να συμμετάσχουν στα εγχώρια δοκιμαστικά. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, το ταλέντο τους θα αξιολογηθεί από προπονητές και άλλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με βάση την ταχύτητα, την τεχνική, την δημιουργικότητα μέσα στο γήπεδο και τη φυσική κατάσταση.

Στη Nike Academy, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις κορυφαίας ποιότητας παγκοσμίως, θα καθοδηγούνται από επίλεκτους προπονητές και θα δέχονται τις συμβουλές από διατροφολόγους, ψυχολόγους και προπονητές φυσικής κατάστασης.

Αυτό το πρόγραμμα επαγγελματικού επιπέδου εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας στο St. Georges Park.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον ελληνικό τελικό του Nike’s Most Wanted, κατεβάστε δωρεάν το Nike Football App εδώ:

Google Play

iTunes

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags