Facebook Pixel Τεσσάρα για πλάκα η ΑΕΚ!
| 2014-09-06 20:06:00

Τεσσάρα για πλάκα η ΑΕΚ!

Τεσσάρα για πλάκα η ΑΕΚ!

Μετά τα τέσσερα γκολ στον Φωκικό στο Κύπελλο η ΑΕΚ έβαλε τέσσερα και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αραβίδης, Ντούνης, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς οι σκόρερς.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έδειξαν από την αρχή την διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε με την ομάδα του Απόλλωνα.

Ο Αραβίδης μόλις στο 5' έκανε το 1-0 για την "Ένωση", ενώ στο 11' έβγαλε πολύ όμορφη ασίστ στον Ντούνη που τελείωσε σωστά την φάση για το 2-0.

Η ΑΕΚ είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και δεν πτοήθηκε από τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας στο δεύτερο μέρος.

Αν και δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη, κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο τέρματα, ένα με τον Ντακόλ στο 70' και ένα με τον Μπρέσεβιτς στο 75', ύστερα από ασίστ του πρώτου.

Μετά και από αυτό το φιλικό η ΑΕΚ μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Δέλλα να μένει ικανοποιημένος για ακόμα ένα παιχνίδι, συνυπολογίζοντας το γεγονός πως δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας (46' Καραγκιολίδης), Γεωργέας (61' Μπακάκης), Πεταυράκης (70' Γροντής), Σαρρής (70' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος(61' Ρόβας), Φαγέ (46' Πλατέλλας), Κορδέρο (61' Σβάρνας), Ντούνης, Ανάκογλου (70' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόσα(61' Ντακόλ), Αραβίδης (70' Μπρέσεβιτς).

Απόλλων 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Βρονταράς, Μπιτσάκος (77' Σουλίδης), Κατσιαρός (88' Τσεμεκίδης), Δήμου (64' Κιόσε), Ακασού, Ολίσε (64' Κουρούπης), Νατσιόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Ευσταθίου (88' Μέσι), Βαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος(72' Γκέσιος), Τσούτσης (46' Καράμπελας).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags