Facebook Pixel Κακώς προσλήφθηκε ο Ρανιέρι!
| 2014-09-07 18:10:00

Κακώς προσλήφθηκε ο Ρανιέρι!

Κακώς προσλήφθηκε ο Ρανιέρι!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την ΟΥΕΦΑ που «κοροϊδεύει» και εξηγεί γιατί δεν θα έπρεπε να προσληφθεί στην Εθνική Ελλάδος ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ελλάδα-Ρουμανία, απόψε. Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες..., σέρνει το τραγούδι στη συνέχεια όποιος παίρνει στα σοβαρά το ματσάκι, στο οποίο κάνει πρεμιέρα ο Ιταλός Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Πάλης ξεκίνημα για το νέο έπος, το Ευρω 2016. Να κόψουμε την πλάκα.
 
Οι μισές ομάδες της Ευρώπης θα προκριθούν στην τελική φάση του Ευρω. Κοροϊδία. Έτσι λέω εγώ. Δουλειά μόνο για αποτυχημένους. Για γκελαδόρους. Όχι γι' αυτούς που θα προκριθούν και δεν θα αξίζουν το μπράβο και το χειροκρότημα επειδή πήγαν τελικό.
 
Έτσι πάει. Να ταλαιπωριέσαι σε όμιλο με λιμά, με εθνικές ομάδες της σκαρταδούρας, για να προκριθείς, που θα προκριθείς, στα σίγουρα. Και εύκολα.
 
Κακώς προσλάβανε τον Ιταλό. Δεν τον χρειάζεσαι. Για ποιο λόγο; Στόχος δεν είναι άλλος παρά να πάρεις την πρόκριση. Κάτι άλλο; Όχι. Ε, την πρόκριση την παίρνεις και χωρίς προπονητή. Αν τώρα έχεις ανάγκη προπονητή φιρμάτο και με χοντρό μεροκάματο για να εξασφαλίσεις αυτή την πρόκριση, ε, τότε δεν αξίζεις να πας στα τελικά. Νομίζω.

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ οι Ρουμάνοι πριν τον αγώνα με την Ελλάδα, αποκαλύπτει με λεπτομέρειες ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags