Facebook Pixel Ο Τσάκας ξανά στο προσκήνιο!
| 2014-09-10 11:16:00

Ο Τσάκας ξανά στο προσκήνιο!

Ο Τσάκας ξανά στο προσκήνιο!

Προσπάθησε, ξανά, να εμπλακεί σε μεγάλη ομάδα...

Ο (λατρεμένος μου) Βλάσης Τσάκας... μπήκε στη ζωή μας ένα πρωινό του Σεπτέμβρη του 2011, όταν με μισθωμένο ταξί έσκασε μύτη στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κηφισίας, όπου υπήρχε διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών για λογαριασμό του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αμπντούλ Ραχμάν Αλ- Χαρούν.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ, που έφερε τόσο την πριγκίπισσα Νούρα όσο και τον πρίγκιπα Φάισαλ μπιν Αμπτουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ, μπορεί να μην κατάφερε το super deal με τον ΠΑΟ (έκτοτε πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» ή τον έκαναν... delete ή... ανατριχιάζουν μόνο στο άκουσμά του, για προφανείς λόγους) αλλά απέκτησε διασημότητα αντίστοιχη με εκείνη του... Τσακ Νόρις.

Τι Τσακ, τι Τσάκας άλλωστε και όσοι ψάξετε στο διαδίκτυο θα βρείτε την πανέξυπνη έκδοση του Βλάση στα ανέκδοτα του Νόρις. Ορισμένα από τα καλύτερα: «Εκεί που σταματάνε τα ντιλ, αρχίζει ο Τσάκας», «Ο Τσάκας έχει πουλήσει με τελεμάρκετινγκ σόμπες στους Αραβες», «Οταν ο Αλαντίν έτριψε το λυχνάρι βγήκε ο Τσάκας», «Η Σαχάρα έγινε έρημος όταν μια φορά ο Τσάκας δίψασε», «Το 1930 η παγκόσμια οικονομία κατέρρευσε γιατί δεν είχε γεννηθεί ο Τσάκας»...

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο... Ελληνας Ντάνι ντε Βίτο επιχείρησε να δημιουργήσει το δικό του ποδοσφαιρικό «εμιράτο» στην πόλη όπου κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια, την Καβάλα. Εκπροσωπώντας ομογενείς επενδυτές από την Τουρκία και τη Γερμανία μέσα σε μια μέρα ανακοίνωσε 21 μεταγραφές, αλλά οι «Αργοναύτες» (μέχρι και πράσινα τους φόρεσε!) προκοπή δεν είδαν μαζί του και πλέον τους βρίσκουμε στη Γ' Εθνική...
Πώς ο Τσάκας πήγε να εμπλακεί στον Άρη...

Ο «Τσάκμαν», όμως, απ' ό,τι φαίνεται μόνο λίγο καιρό... εξαφανίζεται και μετά προς τη δόξα τραβά. Κυρίως δε είναι... υπεράνω ομάδων αφού αυτή τη φορά ενεπλάκη σε deal για τον Αρη. Μπορεί οι «κίτρινοι» πλέον να βρίσκονται στην... εποχή της Γ' Εθνικής, με τον 46χρονο «μπον βιβέρ» επιχειρηματία Γιώργο Γαλανό στο «τιμόνι», αλλά τον Αύγουστο, όταν κάποιοι το πάλευαν για να παραμείνουν στη Football League, ο αμφιλεγόμενος μάνατζερ επενδύσεων συμμετείχε ενεργά στην «κίνηση Κώνστα»!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Βλάσης Τσάκας, λοιπόν, ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει ώστε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο μια τραπεζική συστατική επιστολή (και όχι ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, όπως γράφτηκε), ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων για τη νεοσυσταθείσα εταιρεία (sports management) Yelllow Black United του Θανάση Κώνστα! Η επιστολή ήταν από την τράπεζα HSBC κι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στον λογαριασμό της εταιρείας υπάρχει δεσμευμένο το εν λόγω ποσό για να διατεθεί αποκλειστικά στον Αρη, εφόσον (τονιζόταν) η ΠΑΕ έμπαινε στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα!

Μάλιστα η τραπεζική συστατική επιστολή είχε ημερομηνία λήξης μετά από 180 ημέρες! Το... περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Αθανάσιος Κώνστας (πρώην συνεργάτης του Λάμπρου Σκόρδα) απέσυρε το ενδιαφέρον του (επικαλούμενος τους δικούς του λόγους) μια ημέρα πριν η ΚΜΑ και ο ΑΣ Αρης επιβεβαιώσουν μέσω του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Χαριλάου την επιστολή της HBSC για τα 2,5 εκατ. δολάρια...

ΤΕΣΣΕΡΑ

Για τον Γιώργο Γαλανό (ιδιοκτήτη της εταιρείας σεκιούριτι SSS, από τις μεγαλύτερες στη χώρα) από αυτά που διάβασα ή άκουσα 4 πράγματα με εντυπωσίασαν: Πρώτον, η συλλογή του από ακριβά αυτοκίνητα, με την άσπρη και τη μαύρη Lamborghini -η αξία τους υπερβαίνει το εκατομμύριο- να... κλέβουν την παράσταση όταν τις κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Δεύτερον, η βίλα του στο Πλαγιάρι του Δήμου Θέρμης περιλαμβάνει από εκκλησία μέχρι νησάκι με μαρμάρινη αψίδα, από ελικοδρόμιο ως αίθουσα κινηματογράφου αλλά και τζακούζι με επένδυση χρυσού.

Κυρίως δε πως είναι φουλ στις ρομποτικές κάμερες ενώ διαθέτει υπόγειο τούνελ διαφυγής! Τρίτον, πως έχει εκπαιδευτεί από την ισραηλινή Μοσάντ. Και τέταρτον, ότι στα νιάτα του -σύμφωνα τουλάχιστον με τον αστικό μύθο- είχε σχέση με την Αλέκα Καμηλά, πριν η τελευταία γνωριστεί και παντρευτεί με τον Στογιάκοβιτς.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags