Facebook Pixel Πολλά νεύρα στον Άρη, διαβάστε τι ετοιμάζουν...
| 2014-09-11 23:05:00

Πολλά νεύρα στον Άρη, διαβάστε τι ετοιμάζουν...

Πολλά νεύρα στον Άρη, διαβάστε τι ετοιμάζουν...

«Τρέχει» το ρεπορτάζ στους «κίτρινους»: Ποιος δημιουργεί... προβλήματα στην ομάδα, πώς θα απαντήσει η διοίκηση τι γίνεται με τις «μεταγραφάρες»;

Η ξαφνική εμφάνιση του υποψήφιου επενδυτή στον Άρη, Λουίς Όλιβερ, αλλά και οι συζητήσεις που έγιναν μαζί του από την πλευρά του Ερασιτέχνη, δημιούργησαν μία αναπάντεχη αναταραχή στον σύλλογο, ο οποίος προετοιμαζόταν για την περιπέτεια της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γιώργος Γαλανός, είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος με το συγκεκριμένο θέμα και ειδικά με την στάση του Ερασιτέχνη, ο οποίος συζητώντας με τον Λουίς Όλιβερ, συντηρεί το θέμα στην επικαιρότητα.

Ο Γαλανός θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένα «σοβαρό θέμα» και δεν θέλει να ασχοληθεί, καθώς θεωρεί πως την δεδομένη στιγμή προέχει η ολοκλήρωση του ρόστερ για τη Γ' Εθνική και η συσπείρωση, καθώς ξέρει καλά πως μόνο αν υπάρχει... ηρεμία, ο Άρης θα περάσει γρήγορα και ανώδυνα από τις περιπέτειες που τον περιμένουν.

Μάλιστα, ο κύριος Γαλανός φανερά εκνευρισμένος από το θέμα με τον υποψήφιο επενδυτή, ενημέρωσε τους συνεργάτες του, πως όχι μόνο θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τον Άρη, αλλά θα... σπρώξει και περισσότερο χρήμα για να κάνει «μεγάλες μεταγραφές»!

Στόχος του είναι να «κλείσει στόματα» και φέρνοντας παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν είναι για Γ' Εθνική, να ανεβάσει τον Άρη με συνοπτικές διαδικασίες. Ο χρόνος βέβαια πιέζει πάρα πολύ, αφού οι «κίτρινοι» έχουν πάρει έξτρα προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Ωστόσο, ήδη έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με παίκτες όπως είναι ο Σπύρος Βάλλας, ο Φρανκ Γκουέλα, ο Μάουρο Πόι και Βάσκο Φερνάντες που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά έχοντας 30 συμμετοχές...

Διαβάστε κι αυτό:   Κόλαση! Η Όλγα Φαρμάκη χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags