Facebook Pixel «Πρέπει να μάθω να ζω με τον τραυματισμό μου»
| 2014-09-17 17:47:00

«Πρέπει να μάθω να ζω με τον τραυματισμό μου»

«Πρέπει να μάθω να ζω με τον τραυματισμό μου»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι μίλησε για το παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας αλλά και για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έχει στην μέση.

Αναλυτικά:
 

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Καλλονή, τι να περιμένει αύριο;
«Ευχαριστώ που μου θυμήσατε το προηγούμενο ματς, θέλουμε να το ξεχάσουμε. Δεν ήταν κακό παιχνίδι, κάναμε καλή εμφάνιση. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Εμείς κοιτάμε το αυριανό αγώνα, κοιτάμε με πίστη το ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε στον καλό δρόμο που έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι».

Είσαι ένας έμπειρος παίκτης. Πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει ένας ποδοσφαιριστής τα παιχνίδια της Ευρώπης σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος;
«Η Ευρώπη είναι άλλο επίπεδο. Οι ομάδες είναι καλύτερες, όπως και το επίπεδο πιο υψηλό. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και στα δύο. Εξαρχής δεν πρέπει να χάνεις βαθμούς με εύκολο τρόπο στο πρωτάθλημα. Να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να στέκεσαι καλά. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη. Υπάρχει αυξημένο κίνητρο αλλά κι εκεί πρέπει να είσαι σοβαρός».

Έχεις αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα σου; Αισθάνεσαι σαν νέα μεταγραφή;
«Ο τραυματισμός μου ποτέ δεν περνάει. Δεν είναι παρωδικό. Πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν είναι κάτι απλό. Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθώ να είμαι έτοιμος. Κάθε μέρα δουλεύω σκληρά για να έρθει η στιγμή να δώσω το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων. Θα συνεχίσω να κάνω τις ασκήσεις μου. Εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έχω παίξει όπως θα ήθελα. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δώσω χαρά σε όλους».

Πόσο σας διευκολύνει η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά; Επίσης, τι γνωρίζεις για την Ντιναμό Μόσχας;
Δεν το ήξερα αυτό. Έχουν καλούς παίκτες. Ο Βαλμπουενά είναι πολύ καλός αλλά διαθέτουν και άλλους ποιοτικούς. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ντιναμό ως ομάδα και όχι ατομικά στον καθένα. Είναι καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags