Facebook Pixel Πώς... καράφλιασες έτσι ρε παιχταρά; (ΦΩΤΟ)
| 2014-09-21 19:30:00

Πώς... καράφλιασες έτσι ρε παιχταρά; (ΦΩΤΟ)

Πώς... καράφλιασες έτσι ρε παιχταρά; (ΦΩΤΟ)

Μεγάλο πρόβλημα τριχόπτωση και αρχή φαλάκρας έχει αρχίσει να εμφανίζει ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας. Μαλλιά τον γνωρίσαμε γλόμπος πάει να γίνει...

Όλοι οι άνδρες μπορεί να μήν το παραδέχονται, αλλά έχουν θέμα με τα μαλλιά τους. Δεν αγχώνονται τόσο για το γκριζάρισμα , αφού προσδίδει γοητεία αλλά με το αραίωμα της κεφαλής, το οποίο μαρτυρά ότι... μεγαλώνουν. Τρίχες θα πείτε. Έλα όμως που ένα υγιές μαλλί παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου.

 

Πόσο μάλλον ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχγελ Κορδέρο, ο οποίος όπως φαίνεται αρχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα αραίωσης.

Ο σκύλος παρατήρησε τη μεγάλη αλλαγή που έχει γίνει στο τριχωτό της κεφαλής του απ'την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ μέχρι σήμερα.


Τον Ισπανό μέσο τον γνωρίσαμε τη σεζόν 2012-2013 μαλλιά και τώρα 2 χρόνια μετά πάει να γίνει γλόμπος.


Και ξέρετε ποιά είναι η πλάκα; Το πρόβλημα άρχισε να γίνεται αισθητό από τότε που η ΑΕΚ έπεσε Γ' Εθνική. Δεν σας κάνουμε πλάκα, πτώση η Ένωση, τριχόπτωση ο Κορδέρο. Αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες θα το διαπιστώσετε.






 

 

Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι και αγχώνονται. Οπότε δεν αποκλείεται λόγω άγχους να προέκυψε το πρόβλημα. Βέβαια, ο Κορδέρο έκανε και ξανθές ανταύγες στο μαλλί του, κάτι που δεν συμβάλλει στην υγεία των μαλλιών.

Πού ξέρετε όμως; Μπορεί με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League να κάνουν come back και οι χαμένες τρίχες του Μιγκέλ. Μέχρι τότε όμως θα τον συμβουλεύαμε να επισκεφτεί έναν ειδικό. Με μία αγωγή θα δει μεγάλη διαφορά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags