Facebook Pixel Αυτά είπε ο Μίτσελ σε Μήτρογλου και Τσόρι για το πέναλτι!
| 2014-09-22 13:28:00

Αυτά είπε ο Μίτσελ σε Μήτρογλου και Τσόρι για το πέναλτι!

Αυτά είπε ο Μίτσελ σε Μήτρογλου και Τσόρι για το πέναλτι!

Με την παρέμβαση του Μίτσελ στα αποδυτήρια λύθηκε η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Τσόρι και Μήτρογλου για το... επίμαχο πέναλτι στον αγώνα με την Βέροια. Διαβάστε τις τους είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μίτσελ που αν μη τι άλλο θέλει να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Κώστα Μήτρογλου ζητώντας του να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Του ξεκαθάρισε ότι το καλό του Ολυμπιακού είναι πάνω απ' όλα, ενώ συνέστησε και στον Τσόρι να είναι πιο ψύχραιμος και να μην αντιδρά απότομα.

«Τα πέναλτι τα σουτάρει ο Τσόρι. Αυτή είναι η εντολή. Σήμερα υπήρχε μία παρεξήγηση. Κάτι δεν κατανοήθηκε σωστά, το οποίο λύθηκε στα αποδυτήρια. Μέχρι νεωτέρας εντολής θα τα εκτελεί ο Τσόρι», δήλωσε ο Μίτσελ μετά τον αγώνα θέλοντας να σβήσει την φωτιά που είχε ανάψει κατά την διάρκεια του αγώνα με την Βέροια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnosport.gr, ο Ισπανός τεχνικός τους είπε επίσης να κάνουν μαζί την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο για να δείξουν και στον κόσμο ότι όποια παρεξήγηση υπήρξε μεταξύ τους έχει λυθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags