Facebook Pixel "Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με 29 διαιτητές"
| 2014-09-22 22:47:00

"Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με 29 διαιτητές"

"Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με 29 διαιτητές"

Η προβολή του τελευταίου τεύχους του "περιοδικού", "παράγκα και όραμα" κυριάρχησε επικοινωνιακά στην συνάντηση του επικεφαλής της διαιτησίας Χιου Ντάλας με εκπροσώπους των ΠΑΕ στην Super League.

Ωστόσο όσον αφορά τους διαιτητές, το σημαντικότερο είναι η πρόθεση του Σκωτσέζου για δραστική μείωση του αριθμού τους που κατά πληροφορίες θα φτάσει τους 22 από 29 που είναι σήμερα και θα γίνει μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Η αποστροφή του Ντάλας "δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με 29 διαιτητές όπως εσείς δεν μπορείτε να έχετε ρόστερ με 50 παίκτες καταδεικνύει τις προθέσεις. Οι διαιτητές είναι σαν τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να παίζουν συνεχώς για να είναι σε φόρμα", δείχνει τις προθέσεις του.

Επίσης υποστήριξε ότι δεν μετράει και δεν τον ενδιαφέρει το "παρελθόν" των διαιτητών και ότι όλοι αρχίζουν από μηδενική βάση.

Προέτρεψε δε τους διαιτητέςε να μην έχουν επαφές με παράγοντες και ειδκά με όσους θεωρούνται ότι έχουν πλάτες.

Οσον αφορά στην απουσία του από την Ελλάδα είπε ότι παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια μέσω nova είτε ζωντανά ενω τόνισε οτι "μερικές φορές είναι καλύτερο να βλέπεις ματς από την τηλεόραση παρά ζωντανά".

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags