02/05/11 - 17:42

Δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ στον τελικό!

Δεν έχει τελειωμό παρανομιών και παρατυπιών ο τελικός της ντροπής που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ στον τελικό!
22.663views 0shares

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αδικήματα βίας που ξεφτίλισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλη την οικουμένη κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.


Ο νόμος, λοιπόν, επιβάλλει ρητά (δείτε σχετική φωτό) την διεξαγωγή ελέγχου ντόπινγκ στον τελικό κυπέλλου. Το γενικό μπάχαλο, όμως, που επικρατεί στο ελληνικό αντιντόπινγκ, αλλά και η αναλγησία των κρατικών και ποδοσφαιρικών αρχών, είχαν σαν συνέπεια να καταστρατηγηθεί ο νόμος. Και, μάλιστα, δίχως να δώσει κανένας σημασία.

Έλεγχος ντόπινγκ στον τελικό Ελλάδος δεν έγινε. Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον θεσμό. Ξεφτίλα. Ούτε τα αυτονόητα μπορούμε πια να κάνουμε σ' αυτόν τον τόπο.

Και πέρυσι υπήρχε πρόβλημα για τον τελικό, λόγω της απεργίας των δειγματοληπτών, όμως τελευταία στιγμή υπήρξαν ντόπινγκ κοντρόλ κι όλα πήγανε καλά.

Φέτος όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ουδείς, αλλά συνέβησαν τόσα έκτροπα στην διάρκεια του αγώνα που το ντόπινγκ κοντρόλ πέρασε κυριολεκτικά στο ντούκου. Κι ας λέει ο νόμος ό,τι θέλει. Ελλάδα είναι εδώ. Πώς το είπε, αλήθεια, ο Δώνης;

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ