Facebook Pixel «Στο Παγκρήτιο το ΟΦΗ – ΠΑΣ για πολλούς λόγους»
| 2011-05-02 18:28:00

«Στο Παγκρήτιο το ΟΦΗ – ΠΑΣ για πολλούς λόγους»

«Στο Παγκρήτιο το ΟΦΗ – ΠΑΣ για πολλούς λόγους»

Στο Παγκρήτιο στάδιο και όχι στο γήπεδο του ΟΦΗ προτείνει ο Νίκος Τζώρτζογλου να διεξαχθεί το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της FootballLeague, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρει πως η αρμόδια αρχή οφείλει να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα», αλλά και για να βγάλει παραπάνω χρήματα ο ΟΦΗ ενόψει αδειοδότησης.

Αναλυτικά:

«Mετά και την παρωδία στο ΟΑΚΑ και τις προεκτάσεις που έχει με αποκορύφωμα το αίσθημα ατιμωρησίας που δημιουργείται, η ΕΠΣ Ηρακλείου αισθάνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για το επόμενο παιχνίδι της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Γεντί Κουλέ», μετά και τα όσα έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο στο πρώτο ματς των Ζωσιμάδων, αλλά και γενικότερα και όσα από το χώρο του παρασκηνίου υπομένει εδώ και ένα χρόνο περίπου. Κάνει, λοιπόν, πρόταση στους υπευθύνους να εξετάσουν την περίπτωση διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα για λόγους ασφαλείας στο Παγκρήτιο στάδιο.

Σαν ποδοσφαιρική αρχή του Νομού μας, αλλά και σαν Κρητικοί που μεγαλώσαμε με την ιστορική αυτή ομάδα, θεωρούμε την παραπάνω πρόταση και σαν ιδανική λύση και ίσως και μοναδική στο οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ (βλέπε αδειοδότηση), αφού από το ματς αυτό στο Παγκρήτιο στάδιο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει εισπράξεις που θα αγγίξουν και ίσως και να ξεπεράσουν το ποσό των 400 χιλ. ευρώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags