Facebook Pixel «Σφαλιάρα», φωνές κι αποτυχημένες δοκιμές!
| 2014-09-25 20:54:00

«Σφαλιάρα», φωνές κι αποτυχημένες δοκιμές!

«Σφαλιάρα», φωνές κι αποτυχημένες δοκιμές!

Ο κακός ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών έχασε 1-0 στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Γκολάρα στο 18' ο Ευσταθίου, έξαλλος ο Αναστασιάδης με τον διαιτητή!

Με το... αριστερό ξεκίνησε στον θεσμό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, καθώς έχασε στο Καυταντζόγλειο με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Ευσταθίου να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 18' με σουτάρα.

Ο Δικέφαλος που παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα δεν ήταν καλός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που βελτιώθηκε, δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες του Αθανασιάδη. Έξαλλος ήταν με την διαιτησία ο Αναστασιάδης και διαμαρτυρόταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για τα πολλά φάουλ που σφύριζε ο Μήτσιος.

Ο Απόλλωνας με τη νίκη αυτή έφτασε τους τρεις βαθμούς, όσους έχει στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που νωρίτερα νίκησε την Κέρκυρα με 1-0. Την επόμενη αγωνιστική (
28-29-30/10) έχουμε ΠΑΟΚ – ΠΑΣ και Κέρκυρα – Απόλλων.

Τι γκολάρα!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης «κατέβασε» τον ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, γεγονός που δεν επηρέασε αρχικά την απόδοση της ομάδας, αφού ο Δικέφαλος μπήκε... φορτσάτος και στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν πολύ καλός. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήλεγχαν απόλυτα τον ρυμό, ενώ στο 13' και στο 15' απείλησαν με σουτ των Μάρτενς και Παπαδόπουλου εντός περιοχής.

Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα στο 18ο λεπτό, ο Ευσταθίου με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Γιακουμή και έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό έκανε έξαλλο τον Άγγελο Αναστασιάδη και μάλλον άγχωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Στα επόμενα λεπτά ο Απόλλωνας γύρισε πίσω, έπαιξε «ζώνη» και ουσιαστικά... εγκλώβισε τον Δικέφαλο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων.

Αλλαγές και φωνές από Άγγελο...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε στο ματς του Τζανδάρη και Αθανασιάδη αντί των Πόζογλου και Σαββίδη και αποφάσισε να παίξει... φουλ επίθεση για να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Δικέφαλος ήταν εμφανώς βελτιωμένος, έπαιζε στο μισό γήπεδο και στο 60' έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Κλάους με κεφαλιά «κρέμασε» τον Βρονταρά, όμως ο πορτιέρο του Απόλλωνα ακολούθησε την φάση και πρόλαβε πάνω στην γραμμή.

Ωστόσο, μετά από αυτή την φάση ο ΠΑΟΚ «σπατάλησε» ένα 10λεπτο, καθώς ο Αναστασιάδης και οι παίκτες του διαμαρτύρονταν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης, με τον Μακεδόνα τεχνικό να φωνάζει συνεχώς «άσε μας παίξουμε λίγο μπαλίτσα, τι σφυράς...».


Τζάμπα πίεση!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΠΑΟΚ απέκτησε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως χωρίς ηρεμία και συγκέντρωση, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μία κανονική επίθεση μέχρι το τέλος του ματς. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή 65-35, όμως φάση δεν έκανε και έτσι δεν ήρθε και το γκολ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Απόλλωνας (που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 90' για το 2-0) ξεκίνησε με τρίποντο στο Κύπελλο...


2ο όμιλος:

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0
(13’ Ακόστα)

Απ. Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 1-0
(18’ Ευσταθίου)

Βαθμολογία:

1. Απ. Καλαμαριάς 3 (1-0)
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3 (1-0)
3. Κέρκυρα 0 (0-1)
4. ΠΑΟΚ 0 (0-1)


Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερντέμ, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52’ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66’ Σουλίδης), Γκέσιος (76’ Αναστασίου).

Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Ρέββας, Κουρούπης, Παπαστεριανός.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74’ Σκόνδρας, Τζιόλης, Σαββίδης (52’ Τζανδάρης), Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Πόζογλου (52’ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Δεληγιαννίδης, Κάκκο, Τσολακίδης.

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημήτρης Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Λευτέρης Καραλής (Ηπείρου)
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags