Facebook Pixel Σπουδαία αναγνώριση για έναν μεγάλο ΑΝΘΡΩΠΟ
| 2014-09-27 17:10:00

Σπουδαία αναγνώριση για έναν μεγάλο ΑΝΘΡΩΠΟ

Σπουδαία αναγνώριση για έναν μεγάλο ΑΝΘΡΩΠΟ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για τη μεγάλη προσφορά του Παναγιώτη Νάνου και την τιμή που του έγινε...

Ανακοίνωση:

"Ο κ. Παναγιώτης ( Πίτερ ) Νάνος, ένας αφανής ήρωας της σύγχρονης εποχής, ένας πραγματικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο οποίος προσφέρει με κάθε τρόπο, πολύτιμη βοήθεια σε όποιον τον έχει ανάγκη και ειδικά σε παιδιά που αρρώστησαν και χρειάζονται υποστήριξη, γνώρισε την ύψιστη τιμή και αναγνώριση απο την Εκκλησία.

Ο Π.Σ.Α.Π. χαίρεται για αυτή την αποδοχή προς τον κ. Νάνο, καθώς, ο λαμπρός Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας έχει σταθεί, επανειλημμένως, στο πλευρό Ελλήνων ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν στην Αμερική, για να νοσηλευθούν εκεί τα παιδιά τους που έπασχαν από καρκίνο και είχαν στο πλευρό τους αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ, που είχαν την υποστήριξη του σε ότι και αν χρειάσθηκαν.

Πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά της αγαπημένης συζύγου του Ευθυμίας, που δεν έλειψε ποτέ από το πλευρό του, πάντα είχε ένα καλό λόγο για τα παιδιά και τους οικείους τους, αλλά, δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Στον κ.Νάνο, για όλα τα καλά που έχει κάνει στην κοινωνία, προσφέρθηκε ο Σταυρός της Αγίας Τράπεζας, στον πανηγυρικό εσπερινό του τοπικού εορτάζοντος Αγίου Γερασίμου του Νέου, στο Λεοντάρι Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου κ. Ιερεμία .

Τον Σταυρό προσέφερε στον κ.Παναγιώτη Νάνο, ευεργέτη της περιοχής και πολύτιμο αρωγό περισσοτέρων από 1.000 οικογένειες Ελλήνων και Κυπρίων στα τελευταία 30 χρόνια, ο αρχιερατικός Επίτροπος της Φαλαισίας Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Μπάκας, ως ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και τιμητική αναγνώριση στο πρόσωπο του.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά απο τον Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Μπάκα, αναγνωρίζονται έτσι όλα όσα έχει προσφέρει ο κ.Νάνος όχι μόνο στη γενέτειρα του αλλά και σε όλα τα καρκινοπαθή παιδιά της Ελλάδας, τα οποία πήγαν στην Αμερική και χρειάσθηκαν την βοήθεια του.

Στην τιμητική εκδήλωση, ήταν παρόντα τα μέλη 250 οικογενειών που απόλαυσαν την βοήθεια και την αγάπη του κ.Νάνου αλλά και της συζύγου του Ευθυμίας, στη μνήμη της οποίας όπως και σε όλων των παιδιών που χάθηκαν απο τον καρκίνο, εψάλλη τρισάγιο στον ενοριακό ναό του Λεονταρίου Αρκαδίας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών επικροτεί τον κ. Παναγιώτη Νάνο για όλα τα καλά που έχει κάνει για τα μέλη του και τα παιδιά τους, αλλά και για όλο τον κόσμο και του εύχεται να είναι πάντα υπερήφανος και να απολαμβάνει την αγάπη όλων όσοι του χρωστούν τόσα πολλά και τόσο σημαντικά.

Σας ευχαριστούμε…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags