Facebook Pixel ΠΑΟΚ, σε διάσταση ονείρου!
| 2014-09-28 23:36:00

ΠΑΟΚ, σε διάσταση ονείρου!

ΠΑΟΚ, σε διάσταση ονείρου!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για τον μεθυστικό ΠΑΟΚ που τον τρέλανε, απορεί δεν βλέπουμε συνέχεια τέτοια ματς και αναφέρεται στους παίκτες του Ολυμπιακού που σιχαίνονται να παίζουν στο πρωτάθλημα.
 

Με τρέλλανε ο ΠΑΟΚ και, ειλικρινά, με το 4-0 έκλεισα την τηλεόραση! Παρακολούθησα μια ομάδα όνειρο και δεν είμαι μαλάκας να συνεχίσω να βλέπω. Το πιθανότερο θα είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι. Ήμουν σίγουρος ότι είχα την τύχη να χαρώ την ποδοσφαιρική ευτυχία που σου δίνει η κορύφωση της απόδοσης αυτού του φανταστικού ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ.
 
Στην κερκίδα πριν ξεκινήσει το ματς υπήρχε ανησυχία, μη γίνει ακόμα καμμία πλάκα αλά Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μπαίνει στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ και από το πρώτο λεπτό αφαιρεί κάθε δικαίωμα στον ΟΦΗ. Ένας μαγικός, μεθυστικός ΠΑΟΚ ήταν σα να είπε στην ομάδα της Κρήτης: Εσύ δεν παίζεις, εσύ μόνον θα παρακολουθείς.
 
Δυστυχώς, ο ΟΦΗ ούτε αυτό κατάφερε. Να παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ που όταν έφθασε στο 4-0, φάση με τρία φλερτ της μπάλλας στο δοκάρι(!), με ακύρωσε σα θεατή.
 
Δεν ξέρω τι έγινε μετά το 4-0. Δεν μ΄ενδιαφέρει. Κι εδώ θα πω, ρε μάγκες, γιατί; Γιατί να μη βλέπουμε τέτοιες ματσάρες, τέτοιες ομαδάρες σε κάθε αγωνιστική. Και σα μαλάκες να περιμένουμε να κληρώσουν 3-4 καλά παιχνίδια όλη τη σαιζόν.
 
Για τον Ολυμπιακό τα είπαμε. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι οι παίκτες του συχαίνονται να παίζουν σ' αυτό το πρωτάθλημα. Αισθάνονται μια αηδία. Γιατί; Δεν έχουν κίνητρο. Γι' αυτό δεν έπαιξαν κόντρα στον Ατρόμητο. Αυτό έγινε. Δεν έπαιξαν. Να πεις ότι έχασαν εάν έπαιζαν. Δεν έγινε αυτό. Την αξία τους και την αγωνιστικότητά τους θα την δείξουν στο τσάμπιονς ληγκ.
 
Δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό όσο και να μαγειρεύει το έργο ο Αναστασίου να βρει συνταγές που να κάνει το γκολ χωρίς τον Μπεργκ. Άσε τους πίτουρες τους ψευτοφιλόσοφους να λένε ότι ουδείς αναντικατάστατος.
 
Φτιάχτηκε σένιο σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις πέντε αγωνιστικές. Δεν θα είναι το ίδιο μετά τις δέκα αγωνιστικές. Μη βιάζονται μερικοί να θάβουν ομάδες, όπως και να τις θεωρούν πετυχημένες.
 
Εκτός του πρωταθλητή Ολυμπιακού και τις τέσσερις ομάδες των πλαίη-οφ όλες οι άλλες ό, τι κάνουν είναι απλά για να μαζέψουν βαθμούς.
 
 
ΤΟ ΜΕΓΑ ατού του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags