Facebook Pixel «Δικαιοσύνη για τον Κώστα»!
| 2014-09-29 19:28:00

«Δικαιοσύνη για τον Κώστα»!

«Δικαιοσύνη για τον Κώστα»!

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο Εθνικός θα κάνει ότι μπορεί για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Κώστας Κατσούλης δεν τα κατάφερε. Ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη έχασε την μάχη με τον θάνατο το πρωί της Δευτέρας. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εθνικού, Αλέξη Αγγελόπουλο, ο οποίος με βαριά φωνή μίλησε για την απώλεια του 46χρονου οπαδού αλλά και για το τι θα κάνει ο Εθνικός για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος του Εθνικού δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού. «Δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που δεν έχουμε να πούμε κάτι. Δεν έχουμε να πούμε πολλά ότι πει η οικογένεια του Κώστα μας καλύπτει απόλυτα», ανέφερε αρχικά με δυσκολία ο Αλέξης Αγγελόπουλος στο gazzetta.gr για να προσθέσει στη συνέχεια: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για την κρισιμότητα της κατάστασης του Κώστα από την πρώτη ημέρα είχαμε πει για τον σοβαρό του τραυματισμό».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πάντως ότι ο σύλλογος θα κάνει ότι μπορεί για να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Εμείς δεν τα αφήσουμε στον αέρα όλο αυτό το πράγμα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε ότι αυτό που περιμένει είναι το βίντεο. «Εμείς ένα πράγμα απεριμένουμε και θέλουμε. Το βίντεο του αγώνα. Αν θέλει η αστυνομία να βγάλει άκρη και αν θέλει και ο Ηρόδοτος να βοηθήσει τότε θα πρέπει να βρεθεί το βίντεο του αγώνα. Δεν μπορεί να υπάρχει βίντεο με τα γκολ και τους πανηγυρισμούς και να μην υπάρχει βίντεο με τα επεισόδια».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε ότι θα πραγματοποιηθεί ΔΣ για να τιμηθεί η μνήμη του Κώστα Κατσούλη. «Θα τιμήσουμε την μνήμη του Κώστα και για τον λόγο αυτό θα διεξαχθεί ΔΣ για να αποφασίσουμε. Έχω μία πρόταση στο μυαλό μου αλλά δεν θα ήθελα να πω παραπάνω είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές για την οικογένεια του Εθνικού».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags