Facebook Pixel Νεύρα στον ΠΑΟΚ με Ανδριανό!
| 2014-09-29 22:16:00

Νεύρα στον ΠΑΟΚ με Ανδριανό!

Νεύρα στον ΠΑΟΚ με Ανδριανό!

Στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν εκνευρισμένοι με την επιλεκτική ευαισθησία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος όντως έπρεπε να ευαισθητοποιηθεί για το κακό που έτυχε στον οπαδό του Εθνικού Κώστα Κατσούλη και την οικογένειά του...

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είχε παρέμβει ποτέ σε πολύ σοβαρά θέματα όπως τις αποκαλύψεις για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, τις αποκαλύψεις τηλεφωνικών επικοινωνιών που σε άλλο κράτος θα είχαν διαλύσει τη Λίγκα και σε πολλά άλλα περιστατικά.

Στον ΠΑΟΚ λένε πως ναι είναι λόγος αναβολής ο θάνατος ενός ανθρώπου, αλλά δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία του κράτους μέσα από τον εκπρόσωπό του να παρέμβει στα όσα γίνονται. Ουσιαστικά είναι υποκριτική η στάση της Πολιτείας.

Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ νομιμοποιούνται να πιστεύουν πως αυτή η αναβολή βολεύει τον Ολυμπιακό ο οποίος έδειξε ντεφορμέ απέναντι στον Ατρόμητο αλλά και τη Βέροια, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που είναι σε δαιμονισμένη φόρμα. Και η καινούργια ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει αποδείξει ακόμη πως μπορεί να ανταπεξέλθει στη πίεση.

Με λίγα λόγια, η κίνηση Ανδριανού, δίνει την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να επιλέξει μία ημερομηνία που τον βολεύει, αφού ελέγχει τις ψήφους της Λίγκας, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά ακόμη και αν το κάνει άθελά του. Μάλιστα τα στελέχη της Λίγκας είναι εξαφανισμένα, δείγμα του ότι μαγειρεύουν την κατάσταση και προσπαθούν να τη φέρουν εκεί που βολεύει την ομάδα που ελέγχει την κατάσταση στον συνεταιρισμό. Ο ΚΑΠ, δε λέει ξεκάθαρα τι ακριβώς συμβαίνει σε περίπτωση που Υπουργός αναβάλει την αγωνιστική, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.

Ο κ. Ανδριανός θα πρέπει να αποφασίσει ή να παρεμβαίνει πάντα ή να μη κάνει τίποτα. Η επιλεκτική ευαισθησία, κυρίως σε θέματα που αγγίζουν όλη την κοινή γνώμη και όχι κομμάτι της, δείχνουν πως πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο της κυβέρνησης που δεν έχει όραμα για τον ρόλο του, αλλά το μόνο που επιθυμεί είναι να γράφει το κοντέρ στον λογαριασμό του κάθε πρώτη του μηνός.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags