Facebook Pixel Τα "χώνει" στον Σιαλμά ο Καλαϊτζίδης!
| 2014-09-30 20:50:00

Τα "χώνει" στον Σιαλμά ο Καλαϊτζίδης!

Τα "χώνει" στον Σιαλμά ο Καλαϊτζίδης!

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παραθέτει τη δική του διάσταση για όλα όσα συνέβησαν και επήλθε το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά. Ο 57χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στις λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή που έδειξαν ουκ ολίγα προβλήματα, ενώ παραδέχθηκε πως ο βασικότερος λόγος διαφωνίας ήταν οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά, οι οποίες είναι ανακριβείς. Κι αυτό διότι όλες οι συζητήσεις έγιναν παρουσία του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργου Γαλανού» είπε αρχικά. Περνώντας στις επιμέρους λεπτομέρειες επεσήμανε: «Για να είμαστε ακριβείς, στις λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, διαπιστώθηκε απόκλιση πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπτή στους κοιλιακούς του που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την εξάμηνη αποχή του από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα».

Στη συνέχεια ο Καλαϊτζίδης προσέθεσε: «Παρά τις διαμορφωθείσες συνθήκες και έχοντας τις διαβεβαιώσεις του ιατρικού τιμ πως σε ένα μήνα θα είναι εντάξει, ο Αρης πρόσφερε στον Σιαλμά ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Ξέραμε ότι η επιλογή μας εμπεριέχει ρίσκο αλλά θέλαμε να το περιορίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα συνέβη πέρυσι στην περίπτωση του Αγκάνθο».

Σχετικά με τις λεπτομέρειες της προταθείσας συνεργασίας υπογράμμισε: «Στον ποδοσφαιριστή προτάθηκαν 80 χιλιάδες ευρώ για τη φετινή χρονιά συν μπόνους ανόδου και 100 χιλιάδες για την επόμενη χρονιά. Ο ποδοσφαιριστής όμως ζήτησε να εισπράξει ένα ποσό 20 χιλιάδων ευρώ αν λυνόταν η συνεργασία όταν η ομάδα ανέβαινε στη Σούπερ Λίγκα και μπόνους 1000 ευρώ σε κάθε γκολ, που τελικά πήρε πίσω. Δικό μας χρέος είναι να προστατεύουμε την ομάδα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως η δουλειά χάλασε για 20 χιλιάδες ευρώ που θα έπαιρνε την τρίτη χρονιά, αν λυνόταν η συνεργασία. Πρόκειται ούτως ή άλλως για προκλητικά χρήματα. Αύριο κινδυνεύουμε να χρεωθούμε κάτι ανάλογο με αυτά που χρεώθηκαν οι προκάτοχοί μας».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είπε: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές από την ήδη υπάρχουσα δεξαμενή. Για παράδειγμα, ο Πόι είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags