Facebook Pixel «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-01 16:24:00

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της Εστορίλ Ζοσέ Κουσέιρο δήλωσε πως σέβεται τον Παναθηναϊκό και περιμένει τους «πράσινους» να παλέψουν μέχρι το τέλος για τη νίκη.

«Δεν υπάρχει πίεση. Το παιχνίδι με τη Μπενφίκα μπορεί να το ευχαριστήθηκε ο κόσμος αλλά όχι εμείς. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο έτσι, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Το πρόβλημά μας είναι συγκεκριμένο: έχουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις, αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες. Αυτό που δίνει ώθηση σε μία ομάδα είναι οι νίκες. Στο Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχει αυξημένη πίεση, μόνο επιθυμία για νίκη», ανέφερε ο Πορτογάλος, που θέλει να οδηγήσει την Εστορίλ στο πρώτο της τρίποντο σε φάση ομίλων Γιουρόπα Λιγκ:

«Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα. Όποιος νικήσει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Θα είναι η πρώτη μας νίκη σε φάση ομίλων.

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και τα παράπονα του Κουσέιρο προς την πορτογαλική Λίγκα για το καλαντάρι:

«Πρέπει να διαχειριστούμε την ομάδα γιατί παίζουμε Πέμπτη. Οι ομάδες που αγωνίζονται στο Γιουρόπα Λιγκ τιμωρούνται σε σχέση με αυτές που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί αγωνίζονται Πέμπτη και μετά Κυριακή. Αυτό είναι απίστευτο, από τη στιγμή που θέλουμε η Πορτογαλία να παίρνει πόντους στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Η προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε το ματς».

Τέλος, για τον Παναθηναϊκό ο Κουσέιρο ανέφερε:

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι ένας αντίπαλος που θα παλέψει μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags