Facebook Pixel Ομολογία-σοκ αντιπάλου Ολυμπιακού: "Το έστησα"!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 15:00:00

Ομολογία-σοκ αντιπάλου Ολυμπιακού: "Το έστησα"!

Ομολογία-σοκ αντιπάλου Ολυμπιακού: "Το έστησα"!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ EIΔΗΣΗ έσκασε πριν από λίγη ώρα με μεγάλο άσο κορυφαίου συλλόγου να αποκαλύπτει ότι ήταν εμπλεκόμενος σε στημένο παιχνίδι! Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες.

Μια είδηση που έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην Ισπανία ήρθε στο προσκήνιο όσον αφορά την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Tσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την ισπανική "Εl Mundo Deportivo".

Ο Γκάμπι Φερνάντες, αρχηγός της ομάδας, πήγε αυτοβούλως σήμερα το πρωί στο γραφείο του Ειδικού Εισαγγελέα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος στη Μαδρίτη και παραδέχθηκε πως ήταν εμπλεκόμενος σε στημένο παιχνίδι πριν από τρία χρόνια! Πώς έχει το θέμα;

Οι Ροχιμπλάνκος αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον Εισαγγελέα για να βοηθήσουν τις έρευνες για τα ύποπτα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έτσι, ο Γκάμπι αποφάσισε να ομολογήσει ότι συμμετείχε στο στήσιμο του παιχνιδιού Λεβάντε-Σαραγόσα, το 2011, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της δεύτερης.

Σε εκείνο το παιχνίδι η Σαραγόσα ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Τελικά, κέρδισε με σκορ 1-2, με δύο γκολ του τότε αρχηγού της και νυν της Ατλέτικο, Γκάμπι!

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στο παρακάτω βιντεάκι...  

"Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο σύλλογος", ήταν τα λόγια του Γκάμπι στον Εισαγγελέα ρίχνοντας στην ουσία τις ευθύνες στη διοίκηση της τότε ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγινε το ματς, η μεταγραφή του Γκάμπι στην Ατλέτικο είχε ήδη ολοκληρωθεί. Πλέον, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση και μένει να δούμε αν θα προκύψει πρόβλημα με τον άσο της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δεν υπάρχει ο κ@λος της Κατερίνας Μουτσάτσου! Δες τον με καυτό στρινγκ   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags