Facebook Pixel ΠΣΑΠ και Εθνική μαζί!
| 2014-10-07 19:02:00

ΠΣΑΠ και Εθνική μαζί!

ΠΣΑΠ και Εθνική μαζί!

Διαβάστε τι έγινε στη συνάντηση των παικτών της Εθνικής μας ομάδας με τον ΠΣΑΠ στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας θα προχωρήσουν μαζί με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στη συζήτηση με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και επιδιώκοντας την βελτίωση των συνθηκών στο ποδόσφαιρο μας, με στόχο την συνολική αναβάθμιση του, μέσα από την ποιοτική άνοδο του.

Στη συνάντηση που είχαν με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική μας ομάδα,6 μέλη της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. ( ο Πρόεδρος Διονύσης Δημόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Ταμίας Σταμάτης Συρίγος και οι Σύμβουλοι Αγγελος Βέρτζος και Γιάννης Χλωρός, μαζί με τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο), συμφωνήθηκε όπως προγραμματισθεί σειρά συναντήσεων με τους φορείς του ποδοσφαίρου μας, με τη συμμετοχή τόσο εκπροσώπων του Π.Σ.Α.Π. όσο και ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος, ώστε να βρεθούν λύσεις για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο μας.

Με αυτό το πρίσμα θα μεθοδευθούν συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Πολιτείας, την Ε.Π.Ο., την Super League, την Football League, την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., την Nova και τον Ο.Τ.Ε. , ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα και να αποφασισθούν λύσεις.
Μάλιστα, θα επιδιωχθεί να υπάρξει συνάντηση και με τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004, Πρωταθλητή Ευρώπης και νυν Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. Διονύση Δημόπουλο και τα μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου που ήταν στη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, έγινε πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και για ότι απασχολεί τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Στη συζήτηση που έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα, με προφανές το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι διεθνείς μας, τονίσθηκε ότι ο Π.Σ.Α.Π. είναι πάντα στη διάθεση όλων των συναδέλφων, με το σύνολο των υπηρεσιών του, επισημάνθηκαν τα βήματα προόδου που έγιναν στον τομέα της ασφάλισης και στην καθιέρωση του Εγγυητικού Ταμείου, αλλά, επιπλέον, έγινε κοινά παραδεκτό ότι «πρέπει να αλλάξουν οι όροι του παιχνιδιού, καθώς δε νοούνται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με 491 ευρώ τον μήνα και με τόσες ανεξόφλητες εκκρεμότητες απέναντι τους ή δίχως σύνταξη ή χωρίς σωστή κάλυψη για μόνιμη επαγγελματική ανικανότητα«.

Μαζί, ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές διεκδικούν καλύτερο αύριο και η Εθνική ομάδα συντάσσεται με τον Π.Σ.Α.Π., επιβεβαιώνοντας ότι είναι το φως του ποδοσφαίρου μας και ότι δείχνει τον δρόμο σε όλους, προσφέροντας χαρά, υπερηφάνεια αλλά και στήριξη.

Από τους διεθνείς μας, εκφράσθηκε ευαρέσκεια για το έργο της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π. όπως και ειλικρινές ενδιαφέρον για το σύνολο των συναδέλφων, ειδικά μάλιστα για εκείνους οι οποίοι είναι πιο αδύναμοι.

«Θα προσπαθήσουμε μαζί να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο μας» συμφωνήθηκε από όλους όσοι ήταν στη συνάντηση, όπου από τους διοικούντες τον Π.Σ.Α.Π. υπογραμμίσθηκε ότι «ο Σύνδεσμος είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Ελλάδος, ειδικά στα δύσκολα και όχι μόνο στις χαρές«.

Στον ομοσπονδιακό προπονητή Κλαούντιο Ρανιέρι όπως και στους διεθνείς μας, προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Π.Σ.Α.Π. ενώ τόσο στον Ιταλό τεχνικό όσο και στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραγκούνη, εκφράσθηκαν οι θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος ψήφισαν για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας στον κόσμο, για τον θεσμό που οργανώνεται απο την FIFPro και την FIFA και στην Ελλάδα πραγματοποιείται απο τον Π.Σ.Α.Π."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags