Facebook Pixel Οι... εξηγήσεις του Μάρτενς και το πρωτάθλημα!
| 2014-10-09 17:52:00

Οι... εξηγήσεις του Μάρτενς και το πρωτάθλημα!

Οι... εξηγήσεις του Μάρτενς και το πρωτάθλημα!

Πού αποδίδει ο Βέλγος τη δυσκολία προσαρμογής του στον ΠΑΟΚ, αλλά και τι λέει για τους φετινούς στόχους της ομάδας;

Συνέντευξη στον Libero 107.4 παραχώρησε ο Μάαρτεν Μάρτενς, όπου έδωσε πολλές ουσιαστικές απαντήσεις, πριν το ξεκίνημα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Μεσήμβρια.

Ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε στην δυσκολία προσαρμογής του, στον τραυματισμό του και στους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το θέμα της προσαρμογής του:
«Ξεκίνησα ήδη να κάνω μαθήματα ελληνικών στο σπίτι. Ηδη νιώθω ότι με έχουν βοηθήσει, άλλωστε πρέπει να μάθω τη γλώσσα αφού και ο προπονητής είναι Ελληνας και μιλά σχεδόν μόνον αυτήν την γλώσσα. Αργησα βέβαια αλλά είχα αρκετές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με το σπίτι και την οικογένεια ενώ πέρσι είχαμε ξένο προπονητή».

Για το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ:
«Η εικόνα που θέλουμε να βγάζουμε είναι αυτή που δείξαμε με την Ντινάμο Μινσκ. Σίγουρα δεν μπορούμε πάντα να παίζουμε σε τέτοιους ρυθμούς αλλά πρέπει να προσπαθούμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ θα ήταν δύσκολο αφού έχουν πολύ αθλητικούς παίκτες οι οποίοι τρέχουν πολύ και παίζουν όπως και εμείς. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε τους τρεις βαθμούς»

Για την περσινή χρονιά:
«Δε θέλω να πω τι συνέβη στο παρελθόν. Στην ομάδα όλοι κοιτάμε το τώρα, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και δουλεύουμε. Είμαστε ένα σύνολο που προσπαθούμε για το καλύτερο, έχουμε κουραστεί πάρα πολύ και είμαστε ακόμη στην αρχή. Εχουμε στόχους και θα τους πετύχουμε»

Για τον τραυματισμό του:
«Με βοήθησε πολύ η εξέταση που έκανα. Είχα αρκετά προβλήματα με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Τώρα νιώθω καλύτερα και έχω πρόβλημα μόνον όταν κάνουμε σκληρές προπονήσεις, ειδικά διπλές».

Για το ότι δεν είχε καλό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ:
«Ο,τι έγινε έγινε. Δε θέλω να χάσω περισσότερη ενέργεια με το παρελθόν. Κοιτάω μπροστά, δουλεύω σκληρά και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θέλω να πάω καλύτερα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η διαφορά από το πρωτάθλημα στο οποίο έπαιζα με το ελληνικό είναι μεγάλη και μου πήρε πολύ περισσότερο χρόνο να προσαρμοστώ. Ειδικά η διαφορά στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους προπόνησης είναι τεράστια και δυσκολεύει όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα:
«Φυσικά και το πιστεύω. Αν δεν το πιστεύαμε όλοι δε θα ήμασταν εδώ. Βέβαια, το πρωτάθλημα δεν είναι ένας εύκολος στόχος. Είμαστε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Θα έρθουν και κακές βραδιές αλλά πρέπει μα παλέψουμε για το καλύτερο»

Για το αν μπορεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει σε τρεις διοργανώσεις:
«Είναι δύσκολο να παίζεις σε διαφορετικούς θεσμούς. Προπονούμαστε επαγγελματικά, προσέχουμε τη ζωή μας και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Είναι βαρύ το πρόγραμμα με αγώνες Πέμπτη - Κυριακή. Θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags