Facebook Pixel Απάντηση Ιωαννίδη σε Μπουτάρη: «Πού το είδε αυτό το σκηνικό;»
| 2014-10-09 18:11:00

Απάντηση Ιωαννίδη σε Μπουτάρη: «Πού το είδε αυτό το σκηνικό;»

Απάντηση Ιωαννίδη σε Μπουτάρη: «Πού το είδε αυτό το σκηνικό;»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μάλλον εκνευρίστηκε από την πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη για το μέλλον του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή.

Την πεποίθηση ότι πρέπει να διαλυθούν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι θα πρέπει στο ποδόσφαιρο να μείνει μόνο ο ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ μόνο ο Άρης και στο βόλεϊ μόνο ο Ηρακλής.


Ο Ιωαννίδης πάντως δεν συμφωνεί και σε δηλώσεις του είπε σχετικά: «Αυτά δεν είναι του Μπουτάρη. Τα έχει πει πρώτος ο αείμνηστος πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Σπύρου. Επαναλαμβάνεται ο Γιάννης. Δεν είναι έτσι. Σε όλες τις πόλεις υπάρχουν πόλεις με πολλές ομάδες. Στο Μιλάνο η Μίλαν και η Ίντερ, στη Ρώμη η Ρόμα και η Λάτσιο και αλλού, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπουλ. Πού το είδε αυτό το σκηνικό;

Εμείς είμαστε μια ζωή στον αθλητισμό και το δεν έχουμε δει αυτό το σκηνικό. Αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα σωματεία δεν θα πάνε μπροστά. Αυτό συνέβαινε και με εμάς τη δεκαετία του ’80. Μας κυνηγούσε ο Βεζυρτζής και παίρναμε τα πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags