Facebook Pixel "Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Εσπόζιτο"
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-09 20:33:00

"Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Εσπόζιτο"

"Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Εσπόζιτο"

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον άνθρωπο που σκότωσε τον φίλο της Νάπολι.

Η Corriere dello Sport δημοσίευσε απόσπασμα από την κατάθεση που έστειλε μέσω fax στην εισαγγελία της Ρώμης ο Ντανιέλε Ντε Σάντις, και σε αυτήν αναφέρεται για ότι πραγματικά συνέβη το απόγευμα της 3ης Μαϊου και οδήγησε στον θάνατο του Τσίρο Εσπόζιτο.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Είμαι πραγματικά δυστυχισμένος για αυτό που έγινε και θα κουβαλάω μέσα μου όλο τον πόνο για τον θάνατο του Τσίρο Εσπόζιτο. Δεν ήθελα να δολοφονήσω κανέναν αλλά στο τέλος υπήρξε νεκρός. Θέλω να πω ότι είναι αλήθεια, εγώ ήμουν αυτός που πυροβόλησε αλλά χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Ημουν γεμάτος αίματα. Με σκότωναν, τελεία και παύλα. Δεν πέταξα καμία βόμβα, μόνο ένα καπνογόνο. Βγήκα από το Boreale (αθλητικό club), όπου ζω, για να κλείσω την πόρτα γιατί γινόταν ένας χαμός με βόμβες και καπνογόνα ενώ μέσα τα παιδιά έπαιζαν. Οταν βγήκα έξω, απλά πήρα ένα καπνογόνο που είχαν ρίξει και φώναξα προς τον οδηγό του πούλμαν να φύγει από εκεί γιατί γινόταν χαμός.

Είπαν ότι ήθελα να επιτεθώ σε γυναίκες και παιδιά αλλά ποτέ δεν το έκανα αυτό στη ζωή μου. Με βάζουν απέναντι σε μια ολόκληρη πόλη (Νάπολη), σαν να είναι πόλεμος. Οι γιατροί μου είπαν ότι θα παραμείνω κουτσός αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι για μένα και την οικογένεια μου. Λένε ότι τις μαχαιριές μου τις έριξαν οι μυστικές υπηρεσίες. Ολα όσα λέω για το τι πραγματικά συνέβη, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να μεγαλώσει το μίσος, μέχρι να γίνει τελικά καμιά τρέλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags