03/05/11 - 17:50

Βγαίνουν στο δρόμο οι Ομιλίτες

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ αποφάσισαν να διοργανώσουν συλλαλητήριο την Τετάρτη (4/5, 20:00) με αφορμή την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης.

Βγαίνουν στο δρόμο οι Ομιλίτες
54.108views 0shares

Αναλυτικά:

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Φίλοι Ομιλίτες,

Για μια ακόμη φορά η Ελληνική Αθλητική Δικαιοσύνη αποφασίζει με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Τα κριτήρια στα οποία βασίζονται οι αποφάσεις για την αδειοδότηση των ομάδων για την Super League τα αλλάζουν κατά το δοκούν και είναι ανάλογα των παρεμβάσεων και των πιέσεων που δέχεται από εξωθεσμικούς φορείς.

Ετσι, ενώ αποφασίζει εν μία νυκτί να εκδοθούν άδειες συμμετοχής σε ομάδες που χρωστάνε υπέρογκα ποσά και σε ομάδες που οι παίκτες τους αγωνίζονταν με μηδενικά συμβόλαια, ταυτόχρονα δεν δίνει άδεια στον ΟΦΗ μας, υποδαυλίζοντας ουσιαστικά την δυνατότητά του για την ίδια του την επιβίωση.

Επειδή λοιπόν δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο, ίση δηλαδή αντιμετώπιση, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ KAI ΩΡΑ 19:30 ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά καλούμε τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης να στηρίξουν τον αγώνα της ομάδας μας για ίση αντιμετώπιση. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της Κρήτης μας, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Δε θα μείνουμε απλοί παρατηρητές στο ίδιο έργο σε περίπτωση άνισης αντιμετώπισης.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 'ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ 'ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ'»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ