Facebook Pixel Η ΕΠΟ αποβάλλει τον Ηρόδοτο για δυσφήμηση του αθλήματος!
| 2014-10-10 16:52:00

Η ΕΠΟ αποβάλλει τον Ηρόδοτο για δυσφήμηση του αθλήματος!

Η ΕΠΟ αποβάλλει τον Ηρόδοτο για δυσφήμηση του αθλήματος!

Έκτακτο ΔΣ θα έχει την Τρίτη 14/10 η ΕΠΟ με πρώτο θέμα στην ημερησία διάταξη: «παιχνίδι Γ΄ Εθνικής Ηρόδοτος – Εθνικός, λήψη απόφασης».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΔΣ θα υπάρξει εισήγηση για αποβολή του Ηρόδοτου από τις διοργανώσεις που μετέχει (πρωτάθλημα, κύπελλο ερασιτεχνών) λόγω του θανάτου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη στις εξέδρες του γηπέδου κατά την διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός.

Το άρθρο στο οποία θα βασιστεί αυτή η απόφαση είναι το 26 του πειθαρχικού κώδικά της ΕΠΟ (παραβίαση κανονισμών, καταστικού, δυσφήμηση) το οποίο αναφέρει τα εξής: "Σε περιπτώσεις ιδιαίτερης σοβαρής παράβασης του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ επιβάλλεται από το ΔΣ αποκλεισμός από διοργάνωση ή ανάληψη ανατεθείσης διοργάνωσης".

Στο Ηράκλειο πληροφορήθηκαν από το βράδυ της Πέμπτης την πρόθεση της ΕΠΟ και μέχρι στιγμής το μόνο που σχολίαζαν κάποιοι ήταν αν η ΕΠΟ θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο, αν αυτό γινόταν σε αγώνα της Super League ή σε αυτή την περίπτωση θα επικαλούταν... τις ρήτρες της NOVA και την έναρξη του πρωταθλήματος,

Υπενθυμίζεται ότι Ηρόδοτος έχει κληθεί από την Πειθαρχική για τα επεισόδια, υπόθεση για την οποία δεν έχει εκδοθεί απόφαση.

Τέλος καλο θα ήταν κατά την διάρκεια της συζήτησης στο ΔΣ της ερχόμενης Τρίτης να τοποθετηθούν ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας - βίας, Άρης Σταθόπουλος και ο αναπληρωτής πρόεδρος Θανάσης "συνοδός" Μπουτζιώλης για τα μέτρα που πήρε η ομοσπονδία για τον συγκεκριμένο αγώνα και για τα μέτρα που θα πάρει για του υπόλοιπους αγώνες της Γ' Εθνικής σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό γηπέδων, ασφαλείας και προστασίας των γηπέδων 2014.

Πηγή: Soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags