03/05/11 - 18:20

«Καρφώνει» Σκόρδα ο Super 3

Η πρόθεση του Λάμπρου Σκόρδα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις εκλογές της Λέσχης Φίλων Αρη προκάλεσε την αντίδραση του Super 3.

«Καρφώνει» Σκόρδα ο Super 3
41.277views 0shares

O σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας με ανακοίνωση του τόνισε ότι πως όποιος θέλει να διεκδικήσει την προεδρία του Αρη μπορεί να το πράξει, κατεβάζοντας όμως ένα σοβαρό ψηφοδέλτιο το οποίο δεν θα έχει ως μοναδική επιδίωξη να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς.

Αναλυτικά:

«Προστασία από τους παλιάτσους
Σημαντική εβδομάδα εξελίξεων για τις εκλογές στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η τρέχουσα. Εβδομάδα εντός της οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα υποψήφια Διοικητικά σχήματα, τα οποία θα διεκδικήσουν την προτίμηση των μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, ώστε να πάρουν τα ηνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την επόμενη διετία.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και οι διαδικασίες της είναι κάτι για το οποίο αισθάνεται περήφανη ολόκληρη η Αρειανή οικογένεια. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο σεβασμός των διαδικασιών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι υποχρέωση που αφορά όλους όσους αποτελούν μέλη του φορέα.

Το δικαίωμα που μόνο στον ΑΡΗ είναι εξασφαλισμένο και θεσμοθετημένο, ο καθένας Αρειανός ν' αποτελεί εν δυνάμει διοίκηση και κεφαλή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι τιμητικό, μοναδικό και πρέπει να είναι αξιοσέβαστο. Αποτελεί μέγιστη τιμή για οποιονδήποτε αισθάνεται έτοιμος και έχει διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς στον ΑΡΗ να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση και στην κρίση των Αρειανών.

Πράξεις και πρακτικές που έχουν σκοπό να προσβάλουν, να μειώσουν, να ευτελίσουν το θεσμό και τις διαδικασίες θα βρουν σύσσωμη την οικογένεια του ΑΡΗ απέναντι τους. Αυτό που μας πήρε όλους μαζί χρόνια προσπαθειών για να το καταξιώσουμε και προφανώς υπάρχει ακόμη δρόμος μεγάλος που πρέπει να διανύσουμε για να ολοκληρωθεί, οφείλουμε όλοι μαζί και να το προστατέψουμε.

Αναπόδεικτες ψευδολογίες, ασαφείς μπουρδολογίες και αστήρικτες κατηγορίες που είναι στην ημερήσια διάταξη όσων έχουν υιοθετήσει αυτού του είδους τις βλακώδεις συμπεριφορές δεν απαξιώνουν και ευτελίζουν μόνο τη Λέσχη ή όσους διοικητικά ή επικουρικά την στελεχώνουν, απαξιώνουν και είναι μομφή εναντίον ολόκληρου του ΑΡΗ.

Περιμένουμε να δούμε τα υποψήφια σχήματα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Περιμένουμε, απαιτούμε να δούμε σοβαρότητα, σεβασμό σ' όλον αυτόν τον κόσμο που έχει πλαισιώσει την Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα την έχει αναγάγει - εκτός από κυρίαρχο στις εξελίξεις - σε αναγνωρίσιμο μέγεθος που ολοένα και συχνότερα γίνεται σημείο αναφοράς στην ποδοσφαιρική «πιάτσα».

Η δημοκρατικότητα των διαδικασιών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι δεδομένη και τα ευφάνταστα σενάρια και οι επίπλαστες ιστορίες δεν τη θίγουν διόλου. Ωστόσο, η ίδια αυτή η δημοκρατικότητα δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης εμπαθών ανθρώπων των οποίων τα κίνητρα είναι η διακωμώδηση των θεσμών και ο έλεγχος της ανοχής όλων μας στη βλακεία και την παράνοια.

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ο χώρος όπου ο καθένας θα μπορεί να βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργεί τα κόμπλεξ του και να ικανοποιεί τα δικά του προσωπικά «θέλω» που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ομάδα και καλό θα είναι να το βάλουν επιτέλους στο αρρωστημένο μυαλουδάκι τους οι κάθε λογής επίδοξοι-επιτήδειοι που επειδή βρήκαν τοίχο όσον αφορά την πραγματοποίηση των αρρωστημένων φιλοδοξιών τους, έχουν επιστρατεύσει κάθε είδους πρακτική που τους δίνει ελπίδα ότι ο σκοπός τους θα μπορούσε να επιτευχθεί...

Θεατρινισμοί και αστείες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον ΑΡΗ. Είναι δικαίωμα του καθενός να αυτοεξευτελίζεται και να αυτοαναιρείται. Είναι δικαίωμα όμως και συνάμα υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε τον ΑΡΗ από καραγκιοζιλίκια που θα ικανοποιήσουν μεν τον άρρωστο εγωισμό, την παράνοια και τη σχιζοφρένεια κάποιων λίγων, σε αριθμό αλλά και σε αξία, ανθρώπων, αλλά θ' ακολουθούν τον ΑΡΗ για αρκετά χρόνια μετατρέποντας θεσμούς του σε «Παρατράγουδα» και δίνοντας δικαίωμα σε τρίτους να ειρωνεύονται και να γελούν με τα καμώματα του κάθε παλιάτσου... »


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ