Facebook Pixel Βλάοβιτς: "Ακόμα με στοιχειώνει το "Καμπ Νου""!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-12 12:00:00

Βλάοβιτς: "Ακόμα με στοιχειώνει το "Καμπ Νου""!

Βλάοβιτς: "Ακόμα με στοιχειώνει το "Καμπ Νου""!

Τι είπε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού για τον περίφημο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα το 2002;

Ο Παναθηναϊκός είχε πραγματοποιήσει "τρελή" πορεία εκείνη την χρονιά φθάνοντας στα προημιτελικά, όπου λίγο έλλειψε να πετάξει έξω την Μπαρτσελόνα και να προχωρήσει στους "4" του Champions League.

Μάλιστα, σε εκείνον τον αλησμόνητο προημιτελικό με τους Καταλανούς οι "πράσινοι" άγγιξαν την πρόκριση στο 92', όταν ο Γκόραν Βλάοβιτς έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι "γλείφοντας" το αριστερό δοκάρι.

Αυτή την φάση δεν φαίνεται να ξεχνάει ο Κροάτης, ο οποίος στο περιθώριο εκδήλωσης στο Ζάγκερμπ, είπε χαρακτηριστικά: «Εχω πολλές αναμνήσεις παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μία με έχει στοιχειώσει. Συνέβη την περίοδο που αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζαμε την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ηταν στα τελευταία λεπτά, στη ρεβάνς του Καμπ Νόου και η Μπαρτσελόνα είχε σκορ πρόκρισης, όταν η μπάλα έφτασε σε μένα. Σούταρα και στη διάρκεια του σουτ, το Καμπ Νόου είχε σιγήσει. Δυστυχώς, η μπάλα κατέληξε άουτ και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στα ημιτελικά. Για μένα, όμως, αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνησή μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags