Facebook Pixel "Καθαρά ψυχολογικό το θέμα"
| 2014-10-12 19:02:00

"Καθαρά ψυχολογικό το θέμα"

"Καθαρά ψυχολογικό το θέμα"

Η αστοχία των παικτών του Άρη προβλημάτισε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο οποίος σημείωσε πάντως οτι το θέμα είναι καθαρά ψυχολογίας

«Είχαμε την καθολική υπεροχή, αλλά το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό για τους παίκτες, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιες κλειστές άμυνες και έναν αντίπαλο που σκέφτεται να παίξει μόνο άμυνα. Η υπεροχή μας και οι πολλές τελικές προσπάθειες φανερώνουν την καλή δουλειά που κάνουμε, αλλά έχουμε αποστολή να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και στην τελική προσπάθεια, όπου είμαστε φανερά άστοχοι», τόνισε ο Ελληνας προπονητής.

Οσο για την ενίσχυση της ομάδας με Πόι, Παπαδόπουλο, που μάλιστα σκόραραν στο σημερινό ματς, αλλά και με τον Προβατίδη, ο Καλαϊτζίδης είπε:
«Τα νέα στελέχη αποκτήθηκαν με στόχο να μας ενισχύσουν, να προσφέρουν ποιότητα και να κάνουν τη διαφορά».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τραϊνόπουλος εξέφρασε κάποια παράπονα για τη φάση από την οποία προήλθε το 2-1 για τον Άρη (αν υπήρχε δηλαδή κόρνερ μετά την πρώτη κεφαλιά του Φερνάντες), αλλά παραδέχθηκε πως οι κίτρινοι επικράτησαν δίκαια.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών, κάναμε ακριβώς αυτό που είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα, αλλά πληρώσαμε ένα – δύο λαθάκια που κάναμε. Έχω μια ένσταση για το αν ήταν κόρνερ ή άουτ η κεφαλιά του ποδοσφαιριστή του Άρη, αλλά αυτά συμβαίνουν.

Εύχομαι στον Άρη να βρει το δρόμο του και να τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags