Facebook Pixel Πάλι θα γκρινιάζει ο Μουρίνιο… (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-03 23:38:00

Πάλι θα γκρινιάζει ο Μουρίνιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάλι θα γκρινιάζει ο Μουρίνιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάρτσα επιβεβαίωσε την υπεροχή της με το 1-1 στο Καμπ Νου και προκρίθηκε στον τελικό του Ch.L, αλλά δίκαια διαμαρτύρονται στη Ρεάλ για το γκολ του Ιγουαϊν που δεν μέτρησε στο 0-0…

Mε εξαίρεση την κεφαλιά του Μπουσκέτς στο 21` το ματς ήταν έως και… υποτονικό στο βροχερό «Καμπ Νου». Μετά το 30` η Μπάρτσα έκανε 5 φάσεις σε ισάριθμα (!) λεπτά, με πιο χαρακτηριστική του Μέσι στο 34`, όπου έδιωξε με το ένα χέρι ο Κασίγιας, όπως και δυο λεπτά μετά που κράτησε το μηδέν…

Πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαμε το σόου του γνωστού... εισβολέα Jimmy Jump, που έκανε τη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να βάλει ένα σκούφο στον Ρονάλντο!

Ποιος ακούει τον Μουρίνιο…
Στο 47` μόνο ο Ντε Μπλέκερε είδε επιθετικό φάουλ στον Ματσεράνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιγουαϊν έστειλ ε την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 έμεινε πάντως.

1-1 και… ξύλο
Όχι όμως για πολύ, καθώς στο 54` ο Ινιέστα με καταπληκτική κάθετη βρήκε τον Πέδρο, ο οποίος με ωραίο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά μετά η Ρεάλ απάντησε με το γκολ του Μαρσέλο (είχε προηγηθεί το δοκάρι του Ντι Μαρία, που έδωσε την ασίστ).

Πάντως, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα από την ισοφάριση, ενώ ο Γκουαρδιόλα «έδεσε» το κέντρο περνώντας τον Κεϊτά αντί του Βίγια. Τα σκληρά φάουλ εκατέρωθεν έδιναν κι έπαιρναν από `κει και πέρα(χαρίστηκε και στον Ντιαρά ο Ντε Μπλέκερε…), χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ουσιαστικά στη ροή του ματς, με την Μπάρτσα να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League στο Ουέμπλεϊ στις 28/5.

*Ξεχωριστή στιγμή η είσοδος του επανακάμψαντα Αμπιντάλ που μπήκε αλλαγή στο τέλος στη θέση του Πουγιόλ και αποθεώθηκε…

 

 

 

 

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags