Facebook Pixel Καταγγελίες ΣΟΚ: «Κάπνιζαν και έπαιζαν χαρτιά»
| 2014-10-15 20:34:00

Καταγγελίες ΣΟΚ: «Κάπνιζαν και έπαιζαν χαρτιά»

Καταγγελίες ΣΟΚ: «Κάπνιζαν και έπαιζαν χαρτιά»

Στην... σέντρα έβγαλε τους παίκτες της Εθνικής Νέων ο Βασίλης Τζαλακώστας. «Τους είπα γιατί καπνίζετε;». Τι ανέφερε για το 10-0, την τζαμαρία, τους Δώνη – Πόζογλου και την ΕΠΟ.

Σοβαρότατες καταγγελίες από τον Βασίλη Τζαλακώστα, ο οποίος μίλησε για όσα έγιναν στην Εθνική Νέων, επιβεβαίωσε απόλυτα όσα έγραψε ο Sportdog και τόνισε πως δεν παραιτήθηκε!

Επίσης έκανε λόγο για συγκάληψη, ενώ ανέφερε πως βρήκε παίκτες στα δωμάτια τους να καπνίζουν και άλλους να παίζουν χαρτιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Τζαλακώστας στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ:

«Θέλω να προστατεύσω το όνομά μου, γιατί γράφτηκαν πολλά που δεν ήταν αληθινά. Δεν θα πω πολλά γιατί θα τα πω στην ΕΠΟ στην κατάθεσή μου. Το περιστατικό το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο στο 10-0, ήταν η απειθαρχία που έγινε πριν το πρώτο ματς.

Το περιστατικό με τους Δώνη και Πόζογλου, που έσπασαν το σταντ μέσα στην αίθουσα που δείχναμε τα παιχνίδια. Αυτό έγινε λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό και για αυτό τους άφησα εκτός.

Την επόμενη ημέρα έμαθα από τον μεταφραστή πως από τη ρεσεψιόν έκαναν παράπονα, πως κάποιοι παίκτες έσπασαν μία τζαμαρία. Ρώτησαν την υπεύθυνη της ομάδας, αλλά αυτή συγκάλυψε το γεγονός και δεν μου είπαν. Και ρώτησα αν είναι δυνατόν ο προπονητής να μην ξέρει και μου είπε
«είναι θέμα που θα του επιληφθούμε εμείς». Ο πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος και στο δεύτερο περιστατικό, αλλά εγώ δεν το ήξερα και τον έβαλα να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι».

Ισχύει πως βρήκαν ποδοσφαιριστές να καπνίζουν; «Αυτό έγινε παραμονή του πρώτου παιχνιδιού! Μπήκα στο δωμάτιο και μύριζε τσιγάρα. Ρώτησα ποιος καπνίζει και ήταν τρεις παίκτες. Τους ρώτησα γιατί κξαπνίζετε, δεν το ξέρετε πως κάνει κακό στην υγεία σας; Εγώ δεν μπορώ να κάνω τον αστυνομικό και να τους ελέγχο αν κανπίζουν>
 

Στο άλλο δωμάτιο που πήγα είδα παίκτες που παίζανε χαρτιά. Τους ρώτησα αν παίζουν χρήματα, μου είπαν όχι και τους είπα μαζέψτετα. Αυτό με έκανε να προβληματιστώ, γιατί ήταν πριν το ματς και έβλεπα την ομάδα χαλαρή»...

Για τις κοκα-κόλες και τις τηγανιτές πατάτες: «Αυτό ήταν θέμα του διατροφολόγου. Δεν μπορώ εγώ να είμαι πάνω από το πιάτο του καθενός...»

Για το αν η πρόσληψή του έχει σχέση με κάποιον συγκεκριμένο ατζέντη: «Δεν ισχύει αυτό. Εγώ με τον συγκεκριμένο ατζέντη είμαστε φίλοι, ήμασταν συμπαίκτες, αλλά αυτό δεν έχει καμί σχέση με την πρόσληψή μου.

Για το αν παραιτήθηκε: «Εμάς μας ειδοποίησαν να πάμε να υπογράψω την παραίτησή μου. Εγώ δεν έχω παραιτηθεί. Περιμένω να καταθέσω την αίτησή μου. Δεν θέλω απλά να την καταθέσω, θέλω να με ακούσουν. Μου είπαν να πάω από Δευτέρα. Μας απολύσανε χωρίς να μας ακούσουν. Θα καταθέσω την αίτησή του και θα την δημοσιεύσω σε όλα τα ΜΜΕ».

Για το αν συζήτησε με τον Ρανιέρι που φαίνεται να τον πρότεινε: «Εγώ κατέθεσα το βιογραφικό μου και με ειδοποίησαν να πάω να υπογράψω το συμβόλαιο. Εγώ ξέρω ότι υπάρχει κάποια Τεχνική Επιτροπή. Είμαι προπονητής 25 χρόνια και έχω δουλέψει σε πολλές ομάδες. Έχω κάνει το αγροτικό μου και έχω επιτυχίες ως προπονητής. Αλλά δεν έχω μιλήσει με τον Ρανιέρι».

Γιατί δεν παραιτήθηκε μετά το 10-0 και αν ένιωσε ντροπή: «Ήταν μία βαριά και φυσικά αισθάνθηκα ντροπή και ανέλαβα την ευθύνη. Είχαμε μία λίστα όμως με 50 ποδοσφαιριστές και πειραματίστηκα αφού ήταν φιλικό. Εγώ με τα περιστατικά που σας ανέφερα όμως, τι συμπεραίνετε; Εγώ πίστευα πως η Ομοσπονδία θα με καλύψει. Όχι για τα αποτελέσματα, αλλά για τα άλλα περιστατικά απειθαρχίας. Εγώ τιμώρησα τους παίκτες στην αρχή, αλλά στο δεύτερο περιστατικό υπήρξε συγκάληψη...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags