Facebook Pixel Επίθεση σε αστυνομικό ο Πικέ!
| 2014-10-15 23:12:00

Επίθεση σε αστυνομικό ο Πικέ!

Επίθεση σε αστυνομικό ο Πικέ!

Για κλήση στον αδερφό του - "Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος, γι' αυτό μου κόβετε κλήση", είπε ο Ισπανός αμυντικός.

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικό έξω από νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το απόγευμα της Τετάρτης (15/10).

Ο λόγος; Ο αδερφός του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Πικέ, είχε παρκάρει παράνομα μπροστά από μια στάση λεωφορείου, εμποδίζοντας την διέλευση των ταξί που είχαν πιάτσα δίπλα από το συγκεκριμένο σημείο.

Μόλις η τοπική αστυνομία έφτασε στο σημείο και έκοψε την κλήση ο Πικέ επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς, λέγοντας: "Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος, γι' αυτό μου κόβετε κλήση. Επειδή εσείς δουλεύετε στο δημόσιο και δεν έχετε χρήματα. Αυτό το πρόστιμο δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι τίποτα για μένα γιατί θα μιλήσω με το αφεντικό σας και θα μου το διαγράψει. Επίσης θα του πω να σας περιποιηθεί όπως σας αξίζει για αυτή την κλήση.

Νομίζετε ότι είστε οι άρχοντες του κόσμου επειδή φοράτε αυτή τη στολή. Είστε ντροπή για τη δουλειά σας και η τοπική αστυνομία είναι αίσχος. Αυτό το πρόστιμο θα το πληρώσει ο πατέρας σου".

Ύστερα από αυτή την ενέργεια ο Ισπανός αναμένεται να δώσει κατάθεση ενώπιον δικαστή, εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη, ενώ ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχει μεγαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό που είπα, αλλά σε κάθε περίπτωση, συγγνώμη, έκανα λάθος και δεν θα συμβεί ξανά."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags