Facebook Pixel Το σχόλιο του Μ. Λεάνη για την Εθνική
| 2014-10-16 11:26:00

Το σχόλιο του Μ. Λεάνη για την Εθνική

Το σχόλιο του Μ. Λεάνη για την Εθνική

Πάμε με το κύμα και χαρακτηρίζουμε την κατάσταση εκτός ελέγχου. Αυτό επιτάσσει η στιγμή.

Δεν το ασπάζομαι. Δεν συμφωνώ με τα περί καταστροφής. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο με την επιτυχία. Τώρα όμως ήρθε αυτή η καταστροφή.

Μέσα σε ένα μήνα; Αν για όλα φταίει ο Ρανιέρι, τότε ας φύγει σήμερα κιόλας και πάμε παρακάτω. Αυτή η εικόνα κι αυτή η ήττα έχουν ρίζες. Δεν είναι φρούτο εποχής.

 

Πριν από χρόνια έπρεπε να γίνει η ανανέωση και να μάθουμε να παίζουμε με άλλο τρόπο. Δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, αλλά και φιλοσοφίας.

 

Στυλ παιχνιδιού. Αυτό δεν έχουμε. Τόσα χρόνια παίρνουμε τα αποτελέσματα με κλεφτοπόλεμο. Τότε ήταν όλα καλά. Τώρα που πρέπει να κάνουμε εμείς παιχνίδι αυτόματα έχουμε πρόβλημα.

 

Το είχαμε δει όμως και πιο παλιά. Στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα είχαμε ορθή ανάπτυξη; Τώρα τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε.

 

Ο Ιταλός δεν πρόλαβε. Η Εθνική είχε και σημαντικές απουσίες για το επίπεδό της και κάπου εκεί χάθηκε αυτή η πρόκριση. Τόσο νωρίς. Το ζήτημα όμως είναι να μην τους κάψουμε όλους. Ψυχραιμία χρειάζεται.

 

Ας βάλουμε τα πράγματα κάτω και να καταλάβουμε τι θέλουμε και τι πραγματικά μπορούμε. Δεν μπορεί κάθε φορά να κρυβόμαστε πίσω από τα αποτελέσματα.

 

Τώρα που δεν ήρθαν, αυτόματα πάνε όλα στην πυρά και ήρθε η απόλυτη καταστροφή. Λέμε τώρα γιατί έτσι πρέπει να λέμε, ώστε να καλύψουμε τα πραγματικά προβλήματα.

 

Από τώρα όμως πρέπει να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα και το πώς η Εθνική θα γίνει ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ναι, αλλά δεν πιάνει πάντα αυτό το τρικ...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags