Facebook Pixel Εξώδικο Κούγια σε Αλαφούζο, Θωμαϊδη!
| 2014-10-16 15:00:00

Εξώδικο Κούγια σε Αλαφούζο, Θωμαϊδη!

Εξώδικο Κούγια σε Αλαφούζο, Θωμαϊδη!

Εξώδικο στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, και στον παρουσιαστή της εκπομπής "Δίκη στον Σκαϊ", Κυριάκο Θωμαϊδη, έστειλε ο Αλέξης Κούγιας. Διαβάστε γιατί...

Αναλυτικά το εξώδικο του Αλέξη Κούγια:

«Άγνωστο πώς, βρίσκονται στα χέρια του δευτέρου εξ υμών προσωπικές απόρρητες μαρτυρικές μου καταθέσεις από δικογραφίες, οι οποίες βρίσκονται ακόμα στην κατοχή των Εισαγγελικών Λειτουργών κ.κ. Λακαφώση και Κορέα, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για αδικήματα, στα οποία είτε εγώ προσωπικά είτε η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» είμαστε πολιτικώς ενάγοντες. Από τη δικογραφία αυτή δεν έχω πάρει αντίγραφο ουδενός εγγράφου.

Ο δεύτερος από εσάς από την πρώτη ημέρα που επανέλαβε τις εκπομπές του για τη φετινή σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό, του οποίου ο πρώτος από εσάς είστε ιδιοκτήτης, χρησιμοποιείτε επιλεκτικά περικοπές μαρτυρικών μου καταθέσεων, αφού προηγουμένως έχετε προαναγγείλει την παράνομη δημοσιοποίησή τους. Τις περικοπές αυτές χρησιμοποιείτε, για να στοχοποιήσετε είτε εμένα προσωπικά είτε άλλα πρόσωπα, αλλά εκτός του ότι παραβαίνετε το νόμο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις χρησιμοποιείτε με σκοπό να με συκοφαντήσετε, παρουσιάζοντας, για παράδειγμα, περικοπές καταθέσεών μου περί του ότι δήθεν έχω παραδεχθεί ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» έχει πλαστή φορολογική ενημερότητα, και μάλιστα ισχυρίζεστε το ψευδές γεγονός ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» επί των ημερών μου είχε και πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής (δεύτερος εξ υμών), ενώ γνωρίζει ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» στο θέμα των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων είναι παθούσα – πολιτικώς ενάγουσα και υπάρχει εκκρεμής ποινική δικογραφία, με κατηγορουμένους πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ και τον πρώην λογιστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» και η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη δικογραφία και έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση και πλαστογραφία, αποσιωπά αυτό το γεγονός σκόπιμα και ταυτίζει την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» με την «ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ», η οποία και πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες είχε, αλλά το κυριότερο απ' όλα, αποσιωπά ότι αυτός, ο οποίος έχει καταγγείλει αυτή τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Βέροιας, αλλά και έχει αναδείξει και το ουσιαστικό και το νομικό μέρος όλων αυτών των παρανομιών, με ονοματεπώνυμα και χρόνους τελέσεως, είμαι εγώ.

Επειδή όλη αυτή η παράνομη συμπεριφορά σας, και του σταθμού και του παρουσιαστή, ξεκίνησε από την ημέρα που ανακάλυψα ότι ο υπάλληλος της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», Νίκος Νταμπίζας, προσπάθησε να αρπάξει δωρεάν τον ποδοσφαιριστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» Κώστα Πλέγα, χωρίς η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» που ανήκει στον πρώτο εξ υμών, να δώσει ένα ευρώ.

Επειδή αυτή η παράνομη συμπεριφορά σας ξεκίνησε εις βάρος μου, γιατί τόλμησα να πωλήσω τον Κώστα Πλέγα στην «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», η οποία έκανε καλύτερη προσφορά από την ΠΑΕ ΑΤΑΛΑΝΤΑ Ιταλίας και δεν δέχθηκα τον εκβιασμό του Νίκου Νταμπίζα να τον παραχωρήσω στην «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», κρατώντας ποσοστό 15% μεταπώλησής του και χωρίς να λάβω ούτε ένα ευρώ, γιατί αλλιώς θα τον έχανα, όταν θα έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Επειδή σας δηλώνω ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω για όσα έχετε διαπράξει μέχρι σήμερα σε βάρος μου και ειδικά ο δεύτερος, ο οποίος στο παρελθόν, σε στενή συνεργασία με το διώκτη της Παναχαϊκής, γνωστό Αντεισαγγελέα Εφετών που αντιμετώπισε στην καριέρα του σειρά πειθαρχικών αδικημάτων, πρώην αθλητικό δικαστή, και σε συνεργασία με τους γνωστούς κακοποιούς, οι οποίοι παραπέμφθησαν με το πόρισμα Παπανδρέου, προκάλεσε ψευδή δίωξη της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» για δήθεν δωροδοκία, για την οποία απηλλάγη στο πειθαρχικό μέρος, στο δε ποινικό μέρος, μετά από επεξεργασία, ο Εισαγγελέας Εφετών επέστρεψε τη δικογραφία για συμπληρωματική προανάκριση.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

1. ΑΙΤΟΥΜΑΙ αντίγραφα όλων των επεισοδίων της εκπομπής «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» από 26 Αυγούστου 2014 και μετά.

2. ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΩΣ να χρησιμοποιείτε, αλλά και να διαστρεβλώνετε είτε με τίτλους είτε με προαναγγελίες είτε αποσιωπώντας σημαντικά μέρη των μαρτυρικών μου καταθέσεων τις ως άνω ποινικές υποθέσεις.

3. ΌΠΩΣ η παρούσα αναγνωστεί στην επόμενη εκπομπή σας.

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα εφαρμόσω σε βάρος σας μέχρι και την αυτόφωρη διαδικασία.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags