Facebook Pixel "Αυτός θα κάνει παπάδες, δεν είναι Ντιόγκο"!..
| 2014-10-18 10:30:00

"Αυτός θα κάνει παπάδες, δεν είναι Ντιόγκο"!..

"Αυτός θα κάνει παπάδες, δεν είναι Ντιόγκο"!..

ΠΟΙΟΣ ΑΣΟΣ του Ολυμπιακού έχει ενθουσιάσει τους πάντες στου Ρέντη και περιμένουν να κάνει παπάδες με την "ερυθρόλευκη" φανέλα;

Όταν ήρθε στην Ελλάδα, υπήρχε η αισιοδοξία ότι πρόκειται για αυτό που λέμε... λίρα 100. Παίκτης που έχει φιλοδοξίες και μέσα από ένα κορυφαίο ελληνικό κλαμπ που κάνει πορεία στην Ευρώπη, θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του.

Όσο περνάει ο καιρός όμως και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον βλέπουν στου Ρέντη, αυτή η αισιοδοξία έχει γίνει βεβαιότητα!

Ο λόγος για τον Χόρχε Μπενίτες, που τους έχει ενθουσιάσει όλους στην ομάδα με το ταλέντο, τον χαρακτήρα αλλά και τη διάθεση για δουλειά που έχει!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το σχόλιο που έφτασε, πρόσφατα, στα αυτιά του Sκύλου για τον νεαρό Παραγουανό. Ότι... δεν θυμίζει άλλους Λατινοαμερικανούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού... Λέγε με Ντιόγκο, για παράδειγμα!

Ο Χόρχε έχει στρωθεί στη δουλειά, είναι χαμηλών τόνων παιδί και το μόνο που θέλει είναι να διακριθεί μέσα από το σύνολο. Για αυτό και του έχει αδυναμία ο Μίτσελ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags