Facebook Pixel Για... λάθος με Ολυμπιακό μιλάει ο Ντε Βιντσέντι!
| 2014-10-18 18:49:00

Για... λάθος με Ολυμπιακό μιλάει ο Ντε Βιντσέντι!

Για... λάθος με Ολυμπιακό μιλάει ο Ντε Βιντσέντι!

Για τις ευκαιρίες που δεν πήρε στον Ολυμπιακό, αλλά και την εξαιρετική του συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ μίλησε σε συνέντευξη του ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Η συνέντευξή του στο «Goal» Κύπρου»:
 

-Πήρες στον αγώνα με την Μπαρσελόνα τη φανέλα του Μέσι. Έτσι δεν είναι;

«Καταρχήν να πω ήταν όνειρο για μένα να αγωνισθώ με την Μπαρσελόνα. Όλοι ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι ο Μέσι και ήταν μεγάλη μου τιμή που πήρα τη φανέλα του».

-Πώς το πέτυχες; Τι έγινε;

«Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Δεν το κρύβω ότι ο μάνατζέρ μου έχει έναν πολύ καλό του φίλο, τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γκάγκο. Του μίλησε για μένα. Ότι θα πήγαινα στην Ισπανία για να αγωνισθώ με την Μπαρσελόνα και αν μπορούσε να κάνει κάτι ώστε να πάρω τη φανέλα του Μέσι…».

-Ποιον ή ποιους παίκτες θαύμαζες από μικρός;

«Το είδωλό μου ήταν ο Ρικέλμε. Ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα και αδιαμφισβήτητη προσφορά στην Εθνική Αργεντινής. Εντάξει, πολύ καλός παίκτης είναι και ο επίσης συμπατριώτης μου Μέσι. Τα τελευταία έξι-επτά χρόνια κάνει απίστευτα πράγματα και τον θαυμάζω».

«Ο ΔΩΝΗΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ, ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…»

-Η γνώμη σου για τον Γιώργο Δώνη ποια είναι;

«Η καλύτερη. Αυτός με εμπιστεύτηκε. Πριν έλθω στην ομάδα τον Ιανουάριο με πήρε τηλέφωνο. Βρισκόμουν στην Αργεντινή. Μου είπε ότι εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ, το πόσο καλός σύλλογος είναι, ότι έχει υψηλούς στόχους, αρκετό κόσμο στις τάξεις του και πιστεύει ότι εγώ μπορώ να προσφέρω. Με έπεισε αμέσως. Έγιναν οι επαφές και καταλήξαμε σε συμφωνία. Έκανα μια καλή επιλογή».

-Aν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στα χρόνια που παίζεις ποδόσφαιρο, τι θα ήταν;

«Δεν θ' άλλαζα τίποτα (γέλια…)».

-Τίποτα τίποτα;

«Ίσως η επιλογή που έκανα να πάω στον Ολυμπιακό Πειραιώς να μην ήταν η καλύτερη. Βρέθηκα από μια ομάδα 4ης Κατηγορίας στην Ελλάδα και για μένα, τότε, ήταν τεράστια επιτυχία να μετεγγραφώ ακολούθως στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν πήρα τις ευκαιρίες που θεωρώ πως άξιζα. Δεν με εμπιστεύτηκαν. Τώρα όμως είμαι πολύ καλά στον ΑΠΟΕΛ και αυτό έχει σημασία. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags