Facebook Pixel Το μήνυμα Ιβάν σε Σούλη και ο... Ολυμπιακός!
| 2014-10-22 21:18:00

Το μήνυμα Ιβάν σε Σούλη και ο... Ολυμπιακός!

Το μήνυμα Ιβάν σε Σούλη και ο... Ολυμπιακός!

Χαμός στην Πυλαία με την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έστειλε μήνυμα για την ΚΑΕ. Τι είπε στον Μαρκόπουλο και πώς σχολίασε τη μη μετακίνησή του στο Λιμάνι...

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 85-66 την Ζιελόνα Γκόρα, ωστόσο η ΕΙΔΗΣΗ αφορά την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη στην Πυλαία, περίπου τέσσερα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τα σενάρια για πιθανή είσοδό του και στο μπάσκετ, άκουσε τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και να τον αποθεώνει!

Ο Σαββίδης παρακολούθησε το τελευταίο 5λεπτο δίπλα στον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ μετά κατέβηκε στο παρκέ για να δει και μιλήσει από κοντά με τον Σούλη Μαρκόπουλο, λογικά για να... ηρεμήσει την κατάσταση μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν αγκάλιασε τον Μαρκόπουλο, τον φίλησε και του είπε « αρχικά εγώ είμαι εδώ»! Και συνέχισε με την βοήθεια της ανιψιάς του, Σόνιας Σαββίδης στη μετάφραση: «Θέλω να σε συγχαρώ για την απόφαση σου να μην εγκαταλείψεις την ομάδα για τον Ολυμπιακό. Εκτιμώ αυτό που έκανες. Να ξέρεις ότι στο εξής θα είμαι δίπλα σας, δίπλα στην ομάδα μπάσκετ και για ότι χρειαστείς και μπορώ να βοηθήσω, θα ήθελα να μου το ζητήσεις». 

Ο έμπειρος προπονητής έκπληκτος με την εφμάνιση και τα λόγια του Σαββίδη, τον ευχαρίστησε!

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει τις σκέψεις του Σαββίδη να βάλει ανθρώπους του στην ΚΑΕ ώστε να εξετάσουν τα οικονομικά της...

Διαβάστε κι αυτό! Σάλος με τις φωτογραφίες παίκτριας Reality!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags