Facebook Pixel "Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"!
| 2014-10-23 00:42:00

"Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"!

"Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό"!

Η κακή απόδοση της Γιουβέντους στο πρώτο μέρος στοίχισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάσιμο Αλέγκρι:

-για το παιχνίδι: «Κάναμε δώρο το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε τεχνικά λάθη. Ο Ολυμπιακός πίεσε καλά και έφευγε στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε καλύτερα και είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει. Είμαι αρκετά λυπημένος αλλά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για να καλύψουμε την ήττα».

- για τη δήλωση του Μπουφόν ότι κάποιοι παίκτες της Γιουβέντους ήταν κατώτεροί των περιστάσεων: «Στο πρώτο όλη η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και πρώτος εγώ. Στο δεύτερο όμως ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει».

-για το αν στοίχισε η μέτρια απόδοση του Πίρλο: «Πίστευα ότι θα βοηθούσε στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά η πίεση του Ολυμπιακού δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο».

-για το αν πιστεύει ότι έχει κάνει λάθη: «Δεν έκανα λάθος για την 11άδα και την ομάδα που κατέβασα. Όμως το Σάββατο ίσως να ήταν ο κώδωνας του κινδύνου για το σημερινό αποτέλεσμα».

-για το λόγο που χάθηκε το πρώτο ημίχρονο: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό… Έγινε αυτό που περίμενα. Ο Ολυμπιακός να παίξει αμυντικά και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Θέλαμε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις. Αλλά δεν τα καταφέραμε σε μία περίπτωση».

-για το αν έχει πέσει το ηθικό στην ομάδα μετά την ήττα: «Πρέπει να κλείσουμε το κεφάλαιο Ολυμπιακός. Δεν θα πέσει το ηθικό της ομάδας αλλά αντίθετα θα βρει το κίνητρο για να συνεχίσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags