Facebook Pixel «Με μία υπογραφή αφανίζουν τον Ηρακλή»
| 2011-05-04 18:02:00

«Με μία υπογραφή αφανίζουν τον Ηρακλή»

«Με μία υπογραφή αφανίζουν τον Ηρακλή»

Απαρηγόρητος ήταν ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, ο οποίος μιλώντας για την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μην δώσει το «οκ» στον Γηραιό, έκανε λόγο για «προμελετημένο έγκλημα», αλλά και για «αφανισμό του συλλόγου».

Σε συνέντευξή του στον sentra103.3 ανέφερε λίγες μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή.  Με μία λέξη. Εμείς νιώθουμε αηδία. Μία φάρσα που ξεκίνησε πέρυσι εναντίον του σωματίου μας ολοκληρώθηκε. Στο φαξ που πήραμε πριν από λίγο ο Αεροπαγίτης διαχώριζε την θέση του. Δύο άνθρωποι, οι Πάλλλης και Σμαϊλης έριξαν τον Ηρακλή. Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο από πέρυσι. Τα κατάφεραν. Την αθλιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου την ζούμε από πέρυσι…

Έγκλημα σε ένα σύλλογο που κοσμεί τον ελληνικό αθλητισμό. Άμα δεν γουστάρουν αυτούς τους συλλόγους μία, εμείς δεν τους γουστάρουμε εκατό».

Και συνέχισε:«Δύο χρόνια αισθανόμαστε μία απειλή, τώρα εγκληματούν εις βάρος μας. Να τους πούμε και ευχαριστώ;    

Δεν θεωρώ κανέναν φάκελο περισσότερο ή λιγότερο πλήρη. Εμάς δεν μας απασχολούν οι άλλες ομάδες. Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος για να ψάχνουμε τι λείπει από τους φακέλους των άλλων ομάδων. Αυτό που έγινε σήμερα ολοκλήρωσε έναν προμελετημένο έγκλημα από πέρυσι. Δεν μας θέλουνε».


Τέλος ανέφερε: «Εμείς έχουμε σαν υποχρέωση σαν φίλαθλοι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας συντεταγμένα, με καθαρό μυαλό. Να ανακαλύψουμε γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τον Ηρακλή στα πόδια τους. Αυτό έχουμε υποχρέωση απέναντι στους χιλιάδες φίλους της ομάδας και στην ιστορία της. Με επιμονή και υπομονή θα το πετύχουμε.

Οι Πάλλης και Σμαϊλης αποφάσισαν με μία υπογραφή να αφανίσουν τον Ηρακλή. Μιλάμε για αφανισμό του σωματείου. Αν αυτό ήθελαν, θα το πετύχουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags