Facebook Pixel «Περίεργο αν η ΑΕΛ δεν έβγαζε ανακοίνωση»
| 2011-05-04 19:00:00

«Περίεργο αν η ΑΕΛ δεν έβγαζε ανακοίνωση»

«Περίεργο αν η ΑΕΛ δεν έβγαζε ανακοίνωση»

Στην… αντεπίθεση πέρασε ο Πανιώνιος μετά την έγκριση της αδειοδότησης του από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γεράσιμος Βεντούρης, μίλησε για τις… καλές σχέσεις που έχει ο Κώστας Πηλαδάκης στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentrafm 103.3»:

«Ανακούφιση τυπική και ουσιαστική. Αισιοδοξία υπήρχε, αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία τέτοια απόφαση, η οποία μπορεί να σε ρίξει στην Β Εθνική είναι δύσκολο…»

Για την ανακοίνωση της Λάρισας: «Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν έβγαζε ανακοίνωση η Λάρισα. Μας έχει δείξει κάποιο πρόσωπο…

Η εισήγηση του διευθυντή της ΟΥΕΦΑ ήταν αρνητική στην πρώτη επιτροπή. Και εμείς είχαμε απορίες τότε. Τίποτα ουσιαστικό δεν είχε πει, πιθανολογούσε και έκανε κάποιες αόριστες υποθέσεις.

Εμείς σαν Πανιώνιος θα κάνουνε μία συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουμε για το παρασκήνιο της συκοφαντίας και της λασπολογίας για τις πλαστές ενημερότητες και όλα αυτά, τα οποία ήταν αβάσιμα και δημιούργησαν έναν οχετό εναντίον της ομάδας μας».

Για το αν κατέθεσαν στοιχεία συμπληρωματικά: «Αναφερθήκαμε σε στοιχεία που ήδη υπήρχαν στον φάκελο. Καταθέσαμε και συμπληρωματικά. Αν τα δέχθηκε η επιτροπή ή όχι δεν το ξέρω».

Για τον Πηλαδάκη: «Ο κύριος Πηλαδάκης είναι έμπειρος παράγοντας και έχει καλές γνωριμίες στο ποδόσφαιρο. Εγώ στην ΕΠΟ δεν γνωρίζω κανέναν. Από την αρχή απορούσαμε για ποιον λόγο ήταν αρνητική η εισήγηση της Επιτροπής. Ό,τι προβλέπει ο κανονισμός το κάναμε, όμως και πάλι βρεθήκαμε κατηγορούμενοι».

Για την επόμενη ημέρα: «Την έχουμε συζητήσει εδώ και καιρό. Είχαμε ξεκινήσει κάποιες ενέργεις που μπήκαν στον «πάγο». Συσζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές που λήξαν τα συμβόλαιά τους, το κέντρο προετοιμασίας και να δούμε τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Είμαι αισιόδοξος για το αύριο, θα τα πάμε μάλιστα και πολύ καλά. Έτσι όπως είναι τώρα αν μείνει η ομάδα, θα πάει πολύ καλά. Η θέση του Πανιωνίου όταν την παραλάβαμε ήταν τελείως ανεξήγητη.

Και χωρίς τον Μήτρογλου η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Έτσι αν μείνει η ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει καλά αποτελέσματα».

Για την υπόθεση Κοντοέ: «Έχω μιλήσει με τον Γιάννη. Δεν ήθελα να κάνω συζητήσεις μέχρι να πάρω την απόφαση. Αύριο μεθαύριο θα μιλήσουμε. Και με τον Γουνδουλάκη. Και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μείνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags