Facebook Pixel Πήραν... εκδίκηση από ΠΑΟ οι Νέοι!
| 2014-10-26 17:09:00

Πήραν... εκδίκηση από ΠΑΟ οι Νέοι!

Πήραν... εκδίκηση από ΠΑΟ οι Νέοι!

Θριαμβευτική νίκη για την Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, φτάνοντας άνετα στο 3-0 και παίρνοντας εκδίκηση για το περσινό «κάζο» της μεγάλης ομάδας.

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής βάφτηκε "ερυθρόλευκο", με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν κόντρα στο Τριφύλλι, παίρνοντας πολύ εύκολα τους τρεις βαθμούς. Η νίκη αυτή φέρνει τον Ολυμπιακό ισόβαθμο στην κορυφή με τον Ατρόμητο (18 β.), ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε 11ος, με μόλις 6 βαθμούς

ADVERTISEMENT

Υπόθεση... έξι λεπτών ήταν το παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους", καθώς ο Γαρεφαλάκης άνοιξε το σκορ στο 39', όταν έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Σάλιακα από τα δεξιά κι έστειλε τη μπάλα στην εστία του Λαμπίρη. 

Άμεσα ήρθε και το 2-0, με τον Σάλιακα ξανά να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά και τον Βέργο που πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους να παίρνει την κεφαλιά για το δεύτερο γκολ. Το τρίτο τέρμα ήρθε με τη συμπλήρωση 70 λεπτό και ήταν το δεύτερο προσωπικό του Γαρεφαλάκη με πλασέ, έπειτα την όμορφη συνεργασία των Ανδρούτσου και Βέργου.

* Στο γήπεδο του Ρέντη έδωσα το "παρών" αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, όπως οι Νικοπολίδης, Ράντος, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γεωργάτος, Μαυρογενίδης.

 

Ολυμπιακός: Στρέζος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος (75’ Παπουτζίδης), Βέργος, Λιάτσι (61’ Καραχάλιος), Μανθάτης (79’ Ρέντζης).

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μπαλατσούρας (60’ Τριανταφυλλόπουλος), Νιούμαν, Αγγελόπουλος, Γεροκωσταντής (60’ Χαλκιαδάκης), Λάμπρου (71’ Ζαφειράκης), Μαλντίν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags