Facebook Pixel Αυλωνίτης το γκολ, Σταυρίδης στην εξέδρα
| 2014-10-27 01:28:00

Αυλωνίτης το γκολ, Σταυρίδης στην εξέδρα

Αυλωνίτης το γκολ, Σταυρίδης στην εξέδρα

Αίσχος. Τι άλλο να πεις; Ένα ακόμα ντέρμπυ ντροπής. Κάτσαμε σα μαλάκες να δούμε μπάλλα, μάλιστα από τα δύο πιο μεγάλα brandname του ποδοσφαίρου μας και δεν βλέπαμε από την ομίχλη των καπνογόνων. Ποια μπάλλα, δηλαδή; Γράφει ο Αποδυτηριάκιας...

Ένα νταηλίκι έπαιζε και από τις δύο πλευρές στο γήπεδο. Παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για να δείξουν ότι τα δίνουν όλα, για τον λαό τους, ρε γαμώτο, το ΄χανε ρίξει σε τσαμπουκαλήδικες κόντρες.

Το γκολ το έβαλε ο Αυλωνίτης ατάκα με την αλλαγή του και εκεί το γήπεδο το κάνανε κόλαση ο Νίκος Σταυρίδης της εξέδρας και ο Μίμης Φωτόπουλος. Από κοντά στο έργο ο διαιτητής που δεν κατάφερε να κρυφθεί. Να μη δείξει τις προθέσεις του. Ποιο πέναλτυ; Δεν έγινε κανένα πέναλτυ. Δεν έγινε καμμία ανατροπή.

Ο Μήτρογλου κέρδισε τη μπάλλα στη διεκδίκηση από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και πονηρά είχε αρχίσει να “εκτινάσσεται” για να πέσει αφού προηγουμένως “έστειλε” το πόδι του στην επαφή με τον πεσμένο στο έδαφος Στηλ.

Και στην άλλη φάση με το ανύπαρκτο “χέρι” του Πέτριτς εξετέθη το κοράκι. Και λες. Έχει ανάγκη τη σφυρίκτρα ο Ολυμπιακός με παίκτες σαφέσταστα περισσότερο ποιοτικούς όταν αντιμετωπίζει αυτόν τον Παναθηναϊκό; Μια ομάδα που είναι “Παναθηναϊκός” μόνον στην πράσινη φανέλλα.

Η αποθέωση της μετριότητας, της προβληματικής απόδοσης του Ολυμπιακού, ήταν ο γελοίος τρόπος που εκτέλεσε το πέναλτυ ο Μήτρογλου. Τι να ήθελε να κάνει ο ποιητής; Άγνωστο.

Έτσι που λες. Λυπηρό, όχι απλά μελαγχολικό. Ένας Ολυμπιακός, θριαμβευτής της Γιουβέντους και της Αθλέτικο χωρίς να κάνει φάσεις να μένει ευχαριστημένος επειδή κέρδιζε με μισό γκολ αυτόν τον Παναθηναϊκό.

ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ο Αλαφούζος, γράφει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags