Facebook Pixel «Κινέζοι» στην αλήθεια της Γιάννας!
| 2014-10-27 20:08:00

«Κινέζοι» στην αλήθεια της Γιάννας!

«Κινέζοι» στην αλήθεια της Γιάννας!

Ο Γιώργος Τσακίρης σημειώνει για την αποκάλυψη σοκ για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που πέρασε σκοπίμως αβαβά και για την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά». 

Όπως ήμουν βέβαιος ότι θα γίνει, η αλήθεια της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τον Ολυμπιακό, πέρασε -αυτό που λέμε- αβαβά από τη συντριπτική πλειοψηφία του «αντικειμενικού» Τύπου... Ποιος να κάτσει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πώς (και με τι κόστος) κατέληξε το Φαληρικό στάδιο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και στον τότε ιδιοκτήτη της. Αντιθέτως μάλιστα δήθεν αντικειμενικός (και αντικειμενικοί, απλά έτυχε τώρα τελευταία και έγραψε κάποιος) σημείωνε σε πρόσφατο άρθρο του γιατί η ΑΕΚ ΔΕΝ πρέπει να πάρει τα 20 εκατ. ευρώ χωρίς βέβαια να καταγράφει την πραγματικότητα και πού θα πάνε τα συγκεκριμένα χρήματα.

 

Ο ίδιος (και όλοι οι άλλοι «αντικειμενικοί») σκόπιμα βέβαια δεν εστίασε καθόλου στη σοκαριστική δήλωση (για την εποχή που ζούμε) που έκανε, με χρόνων καθυστέρηση, η «Σιδηρά Κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004! Ξαφνικά έγιναν όλοι... Κινέζοι!

 

Αν και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στην εφημερίδα «Το Βήμα» επιτρέψτε μου να σας θυμίσω τι ακριβώς ειπώθηκε για το θέμα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και για τη μία μπουκιά ψωμί(!):

 

«Ο Κόκκαλης με υποδεχόταν με υποκλίσεις το 2000, γιατί ήξερε ότι χωρίς εμένα δεν θα προχωρούσε η ανακατασκευή του ''Καραϊσκάκη'', που τελικά το πήρε πιο φτηνά απ' όσο κοστίζει μια μπουκιά ψωμί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά και όμως όπως σημείωσα παραπάνω όλοι το έκαναν αβαβά!

Πρωτίστως θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: για τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του, για την «ερυθρόλευκη» εταιρεία και για τα συμφέροντά του, πολύ καλά έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης και θα ήταν από λάθος έως γελοίο να τον κράξει, ή να τον κατηγορήσει κανείς. Εκείνος έκανε αυτό που όφειλε και έπρεπε για το συμφέρον του, της εταιρείας του, του κόσμου του Ολυμπιακού.

 

Από κει και πέρα θαρρώ πως καλό θα είναι (μετά και αυτήν την αποκάλυψη) πλέον όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι είναι αντικειμενικοί αρθρογράφοι, ή εργάζονται σε δήθεν αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης στον αθλητικό αντικειμενικό Τύπο, ή ραδιόφωνα, ή κανάλια, ας κάνουν τουλάχιστον τουμπεκί όταν γράφουν και μιλάνε για τα συγκεκριμένα θέματα. Ας επιλέξουν να μας γράφουν τα σχόλια τους για το ποδόσφαιρο που κατά τη προσωπική μου άποψη είναι σχετικά με το άθλημα όσο σχέση μπορεί να 'χει ένας ροφός με το ράγκμπι...

 

Αντίθετα αυτά τα τυπάκια τολμούν και παραπληροφορούν τον κόσμο για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και τα 20 εκατ ευρώ που αξιώνει για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι γνωστό σε όλους πως πρόκειται για χρήματα που έχουν δοθεί στην Περιφέρεια Αττικής με αποκλειστικό σκοπό τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Γι' αυτό λοιπόν καλό θα είναι να μη γράφουν συνέχεια οι «αντικειμενικοί» και οι οπαδικοί (κυρίως των «ερυθρόλευκων ΜΜΕ» ότι επειδή υπάρχει οικονομική κρίση καλό θα είναι να δοθούν αλλού αυτά τα χρήματα, διότι ΔΕΝ γίνεται να δοθούν αλλού και απλά θα καταλήξουν σε προσωπικούς λογαριασμούς και αυτά!

 

Έπειτα καλό (επίσης) θα ήταν να εξηγήσουν πως τα 20 εκατ ευρώ θα διατεθούν για συνοδευτικά έργα και όχι αποκλειστικά για το γήπεδο, έργα που αφορούν υποχρεώσεις του εκάστοτε δημοσίου (σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτό ισχύει και συμβαίνει). Βασικά και που τα γράφω δεν θα τα δείτε αύριο πουθενά, ούτε θα τα καταλάβουν εκείνοι που γράφουν ότι τους κατέβει (εκείνοι που πρέπει τα ξέρουν αλλά σκοπίμως δεν τα αναφέρουν).

 

Είπαμε η Ελλάδα είναι η χώρα που οι κάτοικοί της έχουν μετατρέψει σε λατρεία να ξεχνάνε γρήγορα. Όμως τουλάχιστον κάποιος να τους μαζέψει σε «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ και σε δήθεν «αντικειμενικά» διότι έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Ούτε καν αναφέρω πώς -σε μία... ώρα- βγήκε νταηλίκι η Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων για να μπει το «Γ. Καραϊσκάκης». Όμως τουλάχιστον το παραμύθι τους και το σότο τους ας το πουλήσουν σε αυτούς που τους συμπεριφέρονται (με τη σύμφωνη γνώμη τους δυστυχώς) σαν πρόβατα εδώ και χρόνια, δεκαετία και βάλε!

 

Υγ: Το χαστούκι από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ήταν αναμενόμενο και σε έκταση – διαφορά στο σκορ! Η ΑΕΚ έχει στόχο (ή πρέπει να έχει με την ομάδα που δημιούργησαν σε χρόνο μηδέν) θέσεις από 9 – 8 και μετά... Αυτός πάντως που έκλεισε τους ξένους θα έπρεπε ήδη να έχει αποχαιρετίσει, ή έστω να ζητήσει να μην έχει ΠΟΤΕ ξανά άποψη για τα μεταγραφικά.

 

Υγ2: Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αποτελεί μεγαλύτερη καψούρα απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια που όφειλε να κατακτά τίλους. Δυο στα δυο και συνεχίζουμε ταπεινά και με κάτω το κεφάλι, με ένα ρόστερ που δεν επιτρέπει πρωταθλητισμό για να μη μπερδεύονται οι οπαδοί των πανηγυριών (και μόνο)!

 

Υγ3: Μεγάλο διπλό και η ανδρική ομάδα βόλεϊ που κάποιοι «ειδήμονες» του χώρου την είχαν για φούντο από την πρεμιέρα. Αυτά ξέρουν και αναμενόμενα αυτά θα έλεγαν προ έναρξης σεζόν, τώρα απλά αναζητούνται...



Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags