Facebook Pixel Ήρθε πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!
| 2014-10-28 00:00:00

Ήρθε πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Ήρθε πρόταση για παίκτη του ΠΑΟΚ!

Για ποιον παίκτη του Δικεφάλου υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού; Ποια ήταν η απάντηση και ποια τα επόμενα βήματα. Διαβάστε στον Sportdog...

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι συνεχώς καλύτερος. Λογικό λοιπόν είναι, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται ήδη στα μπλοκάκια των ατζέντηδων, οι οποίοι ψάχνουν παίκτες σε... καλές τιμές σε όλη την Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής όμως, επίσημο ενδιαφέρον υπήρχε για ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου», ο οποίος δεν λογίζεται ως βασικός για τον Άγγελο Αναστασιάδη! Ο λόγος για τον Αστέριο Γιακουμή, τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος στην προετοιμασία (απόντος του Παναγιώτη Γλύκου) πήρε πολλές ευκαιρίες και έδειξε πως πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.

Για τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα λοιπόν του ΠΑΟΚ, υπήρξε πρόταση από την Ααράου της Ελβετίας, η οποία έκρινε πως ο Γιακουμής είναι ένα ταλέντο στο οποίο αξίζει να επενδύσουν, όμως... έφαγαν πόρτα!

Την εξέλιξη της υπόθεσης επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη του ΠΑΟΚ, Τάσος Σαλονίδης ο οποίος μιλώντας στο «Metrosprt» ανέφερε: «Όντως υπήρξε μία πρόταση από την πλευρά της Ααράου για τον Γιακουμή, όμως δεν μπήκαμε στην διαδικασία να την συζητήσουμε. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορούμε να διαπραγματευόμαστε μεταγραφή του, ενώ και η δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Συνεπώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε καμία συζήτηση παραπάνω».

Το συμβόλαιο πάντως του 26χρονου γκολκίπερ ολοκληρώνεται με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι και αν δεν δει κάποια... κίνηση από την διοίκηση για να ανανεώσει ή κάποια κίνηση από τον Αναστασιάδη πως τον πιστεύει για το μέλλον, τότε σίγουρα θα «ψαχτεί» για να φύγει ως ελεύθερος σε λίγους μήνες!

Μην χάσετε κι αυτό: Tο σέξι βίντεο της Μενεγάκη "τρέλανε" το YouTube!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags