Facebook Pixel Που είναι το ρόστερ;
| 2014-10-30 00:07:00

Που είναι το ρόστερ;

Που είναι το ρόστερ;

Ο Δ. Τσορμπατζόγλου γράφει για τον ΠΑΟΚ που κινδυνεύει να μείνει εκτός Κυπέλλου, για το ξεκάθαρο μήνυμα του Αναστασιάδη, αλλά και για τον Καλογερόπουλο που εξόργισε τους πάντες!

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα, το σύνολο που εκθειάζουν φίλοι και αντίπαλοι, οι δέκα βασικοί του ΠΑΟΚ μαζί με τον Μάρτενς, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τα δεύτερα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αναστασιάδης παραδέχθηκε ότι ο στόχος του κυπέλλου χάνεται για τον ΠΑΟΚ.
Θα χαθεί σε ποσοστό 90% αν ο Απόλλων Καλαμαριάς πάρει βαθμό ή βαθμούς στο σημερινό (Πέμπτη) παιχνίδι της Κέρκυρας. Αν ο Απόλλων τα καταφέρει, τότε θα αφήσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον ΠΑΟΚ εκτός θεσμού, την ομάδα που κέρδισε, την ομάδα δηλαδή από την οποία τροφοδοτείται με παίκτες! Κι’ αυτό είναι θεμιτό και σωστό. Αυτό είναι ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί να γίνει στην Θεσσαλονίκη!

Από εκεί  και πέρα μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης που έλεγε τα καλύτερα για τους 27 παίκτες του ρόστερ του, που έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς τονίζοντας ότι δεν χρειάζονται άλλες μεταγραφές (αριθμητικά και ποιοτικά) μήνα Νοέμβριο, δεν εμπιστεύεται παρά μόνο 12-13 ποδοσφαιριστές. Ακόμη και με τα δεύτερα του ΠΑΣ, ακόμη και με 1-1 στο ταμπλό, ο Αναστασιάδης έκανε μόλις δύο αλλαγές και φυσικά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα! Όσο κι’ αν προσπάθησε να τα μαζέψει στην συνέντευξη Τύπου (για να μην εκθέσει τους παίκτες με τους οποίους δουλεύει κάθε μέρα) δεν τα κατάφερε…

Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε πάντως ότι η αλήθεια είναι στην μέση, όσων έλεγε ο Αναστασιάδης τον Αύγουστο και όσα κάνει τώρα. Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα πέρα απο τους 13 που παίζουν, άλλους τέσσερις-πέντε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Δεν έχει 27 όπως έλεγε ο προπονητής για να δικαιολογήσει ότι δεν γίνονται μεταγραφές, δεν έχει και μόνο 13 όπως τώρα δείχνει! Ο ΠΑΟΚ έχει 18-20 παίκτες, αλλά... πού είναι; Παίκτες που πρέπει να αλλάζουν έτσι ώστε να φρεσκάρεται η ομάδα, να ανανεώνεται το κίνητρο, να αντέχει σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη, να μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η προσπάθεια όλων. (Το ίδιο συμπέρασμα θα βγάζαμε, αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον αγώνα. Είτε με 1-1 είτε με 3-1 λοιπόν, οι 13 παίκτες που εμπιστεύεται ο Αναστασιάδης είναι λίγοι).

Από εκεί και πέρα το σύστημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και η οργάνωση που ζει και βασιλεύει και δεν φοβάται καμία έρευνα και φυσικά δεν έχει καμία ηθική αναστολή, καταφέρνει να κάνει διεθνή τον διαιτητή Καλογερόπουλο, ο οποίος δοκιμάστηκε εδώ και τρία χρόνια σε μόλις δύο ντέρμπι! Δεν έχει παίξει άλλο μεγάλο παιχνίδι πέρα του ημιτελικού Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπου από πρόθεση απέβαλε μόνο τον Στοχ και όχι τον Φουστέρ αφαιρώντας κάθε επιχείρημα υπεράσπισης ακόμη και από τον Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και τους άλλους κύκλους του Ολυμπιακού και του προχθεσινού αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όπου οι πράσινοι δεν πήραν υπέρ τους ούτε πλάγιο άουτ! Με μόνο δύο σημαντικά ματς όπου τον κάνουν διεθνή! (Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας απαντήσει με επιχειρήματα ποια είναι τα κριτήρια και τα παιχνίδια που κάνουν τον Καλογερόπουλο διεθνή…)

Και με τον γνωστό τρόπο της προώθησης και της επιβράβευσης όλων όσων «ακούνε» και φέρνουν τα αποτελέσματα με οποιοδήποτε κόστος κάνουν τον Καλογερόπουλο διεθνή! Ο «φουκαράς» ο Μάνταλος που έχει βγάλει αποστολές και αποστολές για χάρη τους, «κόπηκε» επειδή δεν ξεφτιλίστηκε επαρκώς στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και πέρασε ο Δικέφαλος. Και ο Καλογερόπολυος που ξεφτιλίστηκε πέρυσι στο Ολυμπιακός-Τρίπολη με τον Βάις, που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με την επιλεγμένη αποβολή Στοχ, που έκανε όλη την φίλαθλη Ελλάδα να  γελάει στο φετινό πέναλτι του Ολυμπιακός-Βέροια και εξόργισε τους πάντες στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αυτός ο διαιτητής που ΔΕΝ έχει παίξει άλλα ντέρμπι (τα επόμενα πιο σημαντικά του παιχνίδια ήταν Άρης-ΟΦΗ και Γιάννινα-Καλλονή!!) αυτός που καυχιέται μόνο για τα… επιτυχημένα αποτελέσματα που φέρνει στο Καραϊσκάκη, γίνεται διεθνής. Και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια παίρνουν το παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνουν στην πορεία!

Και εμείς μιλάμε για αξιοκρατία, για διαφάνεια και για… καθαρό ποδόσφαιρο.          
 
(Φυσικά και δεν πρόκειται να γράψουμε ΤΙΠΟΤΑ για την διαιτησία 45-55 του Δελφάκη στο ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΣ! Το παραμικρό για την 100% αποβολή του Γαρουφαλιά στο 45΄. Εμείς καραγκιόζηδες δεν γινόμαστε όπως συνηθίζεται πανελληνίως μετά από τέτοια αποτελέσματα). 

Μην χάσετε κι αυτό: Αποκαλύψεις Στέφενς για ΠΑΟΚ και Έλληνες παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags