Facebook Pixel Έξαλλος κόουτς, κλώτσαγε μπάλες!
| 2014-10-31 23:30:00

Έξαλλος κόουτς, κλώτσαγε μπάλες!

Έξαλλος κόουτς, κλώτσαγε μπάλες!

Ποιος προπονητής μεγάλης Σουπερλιγκάτης ομάδας τρελάθηκε από τα νεύρα του; Τι έγινε, γιατί αγχώνεται και ποιον πέτυχε τελικά η μπάλα;

Πολύ άγχος και πρόβλημα με τα… νεύρα του φαίνεται πως έχει ο προπονητής ομάδας της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος βλέπει πως τα αποτελέσματα δεν έρχονται και αγχώνεται.

Ο λόγος για τον Σα Πίντο στον Ατρόμητο, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στο Περιστέρι με τον θρίαμβο κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στην συνέχεια ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, οι νίκες δεν έρχονται και η προχθεσινή γκέλα στο Κύπελλο, 1-1 από τον Πανθρακικό, με γκολ που δέχθηκε ξανά στο φινάλε τον… τρέλανε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γενικά είναι οξύθυμος και αυτό το έχει δείξει στο παρελθόν τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ο παίκτης, όμως όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένει, πραγματικά… εκρήγνυται.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο παιχνίδι του Ατρόμητου για το Κύπελλο, όπου στις καθυστερήσεις και με το ματς στην ισοπαλία, ο Σα Πίντο όχι μόνο φώναζε από τον πάγκο, αλλά έξαλλος κλώτσησε και με δύναμη μία μπάλα, η οποία χτύπησε τον πάγκο του τέταρτου διαιτητή.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών ήθελε πάρα πολύ τη νίκη στο χθεσινό ματς, καθώς μετά το νέο… στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα με τον Εργοτέλη, ήθελε τους βαθμούς στο Κύπελλο για να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα Λογικό να… τρελαίνεται όταν βλέπει πως η ομάδα τα βρίσκει ζόρια και στο Κύπελλο και κινδυνεύει να αποκλειστεί. 

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Τα καλύτερα Ελληνικά οπίσθια! (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags