Facebook Pixel Αποκάλυψη Βεργέτη για Μίτσελ!
| 2014-11-01 23:34:00

Αποκάλυψη Βεργέτη για Μίτσελ!

Αποκάλυψη Βεργέτη για Μίτσελ!

Τί είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού, που δεν ξέραμε, μετά την ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων.

Κύριο με ήθος χαρακτήρισε τον Μίτσελ ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής του Αστέρα είπε τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του Ολυμπιακού μετά το 0-0 της Τρίπολης. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ισπανός του στέλνει συγχαρητήρια μηνύματα σε κάθε ευρωπαϊκή επιτυχία της ομάδας της Αρκαδίας.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι να βγάλουμε εις πέρας, αλλά έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή. Οι παίκτες μας είναι γενναίοι, παίξαμε άμυνα και το ότι κρατήσαμε το μηδέν τα λέει όλα. Δεν βγάλαμε τις επιθέσεις που θα θέλαμε, αλλά κρατάμε την ισοπαλία και συνεχίζεται».

Για τα συγχαρητήρια του Μίτσελ: «Δεν ασχοληθήκαμε με την Τότεναμ. Συγκεντρωθήκαμε εδώ και παίξαμε στο 100%. Είμαστε ώριμοι και προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστα. Ευχαριστώ τον κ. Μίτσελ, είναι ένας κύριος με ήθος, ένας προπονητής που μου στέλνει μηνύματα στις επιτυχίες της ομάδας και είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα».

Για την "γκρίνια" του κόσμου: «Ο προπονητής έχει στόχο, στον οποίο πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να δω πως θα λειτουργήσουμε στις ανάγκες του αγώνα. Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο, γιατί χάνω την συγκέντρωσή μου»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags