Facebook Pixel Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι!
| 2014-11-04 19:31:00

Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι!

Έδειξαν το δρόμο οι Νέοι!

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Γιουβέντους αγωνίστηκε με 9 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το "Σίλβιο Πιόλα" του Τορίνου, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της UEFA Youth League!

Ξεκίνησαν δυνατά!

Δυνατό ματς στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα με αρκετά επικίνδυνα μαρκαρίσματα, πολλές κίτρινες κάρτες όπως επίσης και μία κόκκινη για την ομάδα της Γιουβέντους. Οι Νέοι του Ολυμπιακού μπήκαν με όρεξη στην αναμέτρηση και είχαν καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Οντέρο για να πάρουν το προβάδισμα. Κύριοι εκφραστές των επιθέσεων των «ερυθρόλευκων» ο Γαρεφαλάκης με τον Ιγνατίδη. Οι «μικροί» του Ολυμπιακού ήταν κινητικοί, είχαν τον έλεγχο των κινήσεων και κατάφεραν να μην απειληθούν ιδιαίτερα. Οι Ιταλοί έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές στο 38ο λεπτό μετά από σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Τσιμήκα. Συνολικά στο πρώτο μέρος ο διαιτητής έδειξε από δύο κίτρινες κάρτες στις ομάδες, όπως και την κόκκινη στους γηπεδούχους. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους είναι πως η Γιουβέντους έκανε και τις τρεις αλλαγές της.

Ήρθαν τα γκολ!

Ιδανικά ξεκίνησε η επανάληψη για την ομάδα μας που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με την συμπλήρωση των 50 λεπτών. Συγκεκριμένα μετά από προσπάθεια του Σαλιάκα, ο Ρούσσος προσπάθησε να «κόψει» την μπάλα, ωστόσο κατάφερε να πετύχει ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Τα πράγματα χειροτέρεψαν 5 λεπτά αργότερα για τους Ιταλούς. Μετά από φάουλ του Βιτάλε πάνω στον Σάλιακα, ο Ιταλός αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας την Γιουβέντους με 9 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας θα μπορούσε να διπλασιάσει το σκορ στο 71’ αλλά ο Οντέρο απέκρουσεμε εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια του Σάλιακα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλα το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Μπλάνκο. Την μεγάλη νίκη για τους Πειραιώτες κλείδωσε ο Γαρεφαλάκης στο 76’, καθώς μετά από ασιστ του Βέργου, ο νεαρός πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Διαστάσεις θριάμβου στη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων έδωσε ο Λάτσι στο 86' διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης με 10 βαθμούς και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 7.

Γιουβέντους (Γκρόσο) : Οντέρο, Ντε Μπιάσι, Βάργκα, Παρόντι, Ρούσσος, Πελλίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε,Μαρζούκ, Κλεμένζα, Δώνης.

Ολυμπιακός (Βούζας) : Ηλιάδης, Σαλιάκας, Τσιμήκας, Βατουσιάδης, Τόλη, Λάτσι,Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags