Facebook Pixel Απίστευτη η ατάκα Πελεγκρίνι για Σιδηρόπουλο!
Ποδόσφαιρο
| 2014-11-06 10:00:00

Απίστευτη η ατάκα Πελεγκρίνι για Σιδηρόπουλο!

Απίστευτη η ατάκα Πελεγκρίνι για Σιδηρόπουλο!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ διαιτητής τα έκανε σαλάτα στο Μαν. Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας και, μετά το τέλος του ματς, ο Χιλιανός τεχνικός μίλησε για την παρουσία του!

Στην παρουσία του Σιδηρόπουλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχουμε αναφερθεί από χθες με ξεχωριστό θέμα που δημοσιεύσαμε (διαβάστε το ΕΔΩ!).

Ο Έλληνας ρέφερι δεν είχε και την καλύτερη βραδιά της καριέρας του, το αντίθετο μάλιστα, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να κάνει σχετικό σχόλιο μετά τη λήξη του ματς!

Όταν όμως είσαι προπονητής σε μία κορυφαία ομάδα, με πανάκριβο ρόστερ, που διεκδικεί κάθε χρόνο τα πάντα, δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον διαιτητή.

Ο Πελεγκρίνι το ξέρει αυτό και, σαν κύριος που είναι, σχολίασε: "Τη διαφορά δεν την έκαναν μόνο τα λάθη του διαιτητή. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι αν θέλουμε να νικάμε. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και δεν θέλω να σχετίσω τη διαιτησία με το αποτέλεσμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχαμε τόσο κακή απόδοση. Πλέον, η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη, αλλά όχι απίθανη. Από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να προσπαθήσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags