Facebook Pixel Συνεργασία Παναθηναϊκού με Αϊντχόφεν στις Ακαδημίες
| 2014-11-06 18:29:00

Συνεργασία Παναθηναϊκού με Αϊντχόφεν στις Ακαδημίες

Συνεργασία Παναθηναϊκού με Αϊντχόφεν στις Ακαδημίες

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιόνας Κόλκα, παρουσιάζοντας στους πράσινους το πλάνο ανάπτυξης των ακαδημιών της PSV.

O παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού και προπονητής πλέον στα τμήματα υποδομής του Ολλανδικού συλλόγου, γνώρισε από κοντά τους Γιάννη Σαμαρά και Χενκ Χέρντερ και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους επικεφαλής των "πράσινων" Ακαδημιών, παρουσία και του Τάκη Φύσσα, πάνω σε θέματα δομής.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το πλάνο που ακολουθεί η PSV, ταιριάζει σε πολλούς τομείς με το πρότζεκτ των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, καθώς και στους δύο συλλόγους η φιλοσοφία είναι ότι σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να εξελίσσονται σωστά οι αθλητές τόσο ως ποδοσφαιριστές, όσο και ως άνθρωποι. Επίσης οι δύο πλευρές διαπίστωσαν ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν σε συνεργασία, όπως για παράδειγμα η δημιουργία ενός τουρνουά είτε στην Ελλάδα είτε στην Ολλανδία, μεταξύ των ομάδων που είναι ήδη σε συνεργασία με την Αϊντχόφεν και δεσμεύθηκαν να υπάρξουν και νέα ραντεβού στο άμεσο μέλλον.

Ο Γιόνας Κόλκα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ενώ με ενθουσιασμό σχολίασε την παρουσία πολλών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags