Facebook Pixel «Κάνει λάθη ο Αναστασίου, έπρεπε τουλάχιστον να είναι 2ος στο Γιουρόπα»
| 2014-11-07 17:16:00

«Κάνει λάθη ο Αναστασίου, έπρεπε τουλάχιστον να είναι 2ος στο Γιουρόπα»

«Κάνει λάθη ο Αναστασίου, έπρεπε τουλάχιστον να είναι 2ος στο Γιουρόπα»

Ο Μίμης Δομάζος μίλησε για το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν και άσκησε κριτική στον Αναστασίου για τις επιλογές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίμη Δομάζου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν:

«Οι ολλανδοί ήταν μια κλάση ανώτερη από τον ΠΑΟ. Η ομάδα έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε. Ήταν τυχερός στο πρώτο ημίχρονο γιατι έκανε δύο σουτ και έβαλε δύο γκολ. Με την κλήρωση αυτή που είχε στον όμιλο έπρεπε τουλάχιστον να πάρει τη 2η θέση. Τώρα είναι 4ος και αποκλείστηκε».

-για τις εμφανίσεις της ομάδας:
«Και ο προπονητής και οι παίκτες ευθύνονται… Είναι αλλαγές αυτές που έκανε χθες ο προπονητής; Έβγαλε τον Ατζαγκούν… Μετά δεν είχε κέντρο καθόλου. Δυστυχώς έκανε πολλά λάθη. Τα λάθη αυτά φαίνονται αλλά δεν γράφονται.
Γενικά κάνει λάθη ο προπονητής… Και δεν ξέρω εάν οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα του τι λένε…
Η περσινή χρονιά είναι καλή. Τότες όμως δεν τον υπολόγιζαν. Δεν περίμεναν κάτι… Και οι παίκτες έπαιζαν ελεύθερα. Τώρα όμως ο ΠΑΟ έχει πίεση και με τη πίεση δεν παίζει. Και τώρα πλέον τον υπολογίζουν. Πιέζουν, μαρκάρουν και έρχονται στο γήπεδό του να κερδίσουν. Τώρα το προσπαθούν ενώ παλιότερα μας έλεγαν να μην τους βάλουμε πολλά γκολ.
Υπάρχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Οι επιθετικοί δεν παίρνουν καλές πάσες. Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα επάνω του».

-για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
«Την Κυριακή αν χάσει, χάνει και οποιαδήποτε ελπίδα έχει για πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags